• 瀏覽: 78,047
  • 回覆: 363
  • 追帖: 4
+9
你偷我又偷,以牙還牙

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-4-17 03:20 PM 發表
同馬明合唱

我信愛 同樣信會失去愛
同是天涯淪落人
相逢何必曾相識
演唱會特別嘉賓,有請馬明合唱: 
上帝早已預備

引用:
原帖由 supremeabc 於 2019-4-17 03:05 PM 發表
攪到 Sammi  殘晒開唔成演唱會老鼠安就變成千古罪人 !  

早年曾患抑鬱症的鄭秀文(Sammi),遭丈夫許志安背叛,與無綫「姣精」黃心穎在車廂「偷食」斷正,事件哄動全城,所有朋友、粉絲最關心Sammi的狀況,憂心她抑鬱症復發,連袁詠儀都表示擔心她的情緒,據知Sammi情緒陷入崩潰邊緣,自從安仔爆出「偷食」醜聞,Sammi痛心得爆喊,一時間無法再面對安仔,已火 ...
Sammi

偽人教徒 

可憐

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-4-17 03:47 PM 發表
sammi 本身好性心強,唔可能接受到老鼠安一次不忠。唔睇好
信了主,克服過抑鬰,走過人生高低,Sammi 性情已馴化,洗去臭四之名。多次離合再一起,以為重逢重獲真愛,點知……所以今次是傷心被所愛背叛,而非緣於好勝!

祝福Sammi要像上次一樣走出谷底,重新得力。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2019-4-17 03:27 PM 發表
佢後生減肥影響健康,宜家最好先補身,再健體。

感情無保證,人地唔愛你,自己要自愛。
食蟲減肥.

害自己一生.

大穫

引用:
原帖由 BankWest 於 2019-4-17 03:46 PM 發表
所以話信耶穌有乜撚用?? 大把耶L多災多難痛苦過人生, 反而冇宗教的就活得仲自在開心
好多耶撚比普通人更加偽善,呢個根本就係人格問題,並非宗教信仰問題

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-4-17 15:49 發表
大Show 前搞單咁野,多得老鼠安唔少
可能係做SHOW前既廣告手法....偽人D野信佢一成都死呀...

引用:
原帖由 今天懷舊的水樽 於 2019-4-17 15:10 發表
咁樣買咗門票可以係邊度退票?
呢個時候重理埋啲九唔搭八嘅野咩!

或者……許志安先係受害者,對咗個病人咁耐

引用:
原帖由 lam703 於 2019-4-17 03:08 PM 發表
希望Sammi 撐住!!
X2

引用:
原帖由 siuchungyu 於 2019-4-17 03:53 PM 發表
一督精成千古恨
中  國人隱晦啲好
出  軌事件全城鬧爆
心  痛天后信錯男人
女  人最痛莫過於此

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]