• 瀏覽: 31,875
  • 回覆: 199
+4
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-4-17 11:28 AM 發表
港人質素? 新登記果班, 咪就係之前冇登記果班死老野但又想睇大波黃心穎點啜爆許志安囉
我都係老野 不過無登記生果
識找識下載 youtube 一樣有 15分鐘板本啦

引用:
原帖由 必巨發 於 2019-4-17 11:12 AM 發表

壹傳媒(0282)昨日尾市一度抽升,今早承接昨日強勢,早段股價最多升22.6%,高位見過0.239元,創今年1月初以來新高,現價報0.213元,漲9.23%。

《蘋果日報》昨日獨家報道「安心偷食」事件,藝人黃心穎背住男友馬國明,與已婚許志安於車廂中激吻,惹來全城嘩然。《蘋果日報》於本月10日起實施會員免費訂閱制,「安心偷食」報道刊登後,根據該報公布,截至昨日(16日),累積登記會員逾21 ...
証明蘋果唯一生存能力, 就只是用錢買新聞~

一仔既公司政策自從陳健康事件之後無變過

比含能仔笑死

apple爆唔嘈, 拉大陸報落水

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2019-4-17 01:20 PM 發表

我都係老野 不過無登記生果
識找識下載 youtube 一樣有 15分鐘板本啦
apple公開唔吊, 要吊個c機

是sustainable 嗎? 老千股就係老千股。
可唔可俾我聽下毒果的股評寫手的意見呀

已經話左壹傳媒會提供會員資料比佢地嘅合作夥伴,啲人為左兩個唔關自己事嘅人就出賣左自己,你話香港人核心價值係乜

引用:
原帖由 大投壼 於 17-4-2019 11:20 AM 發表
毒果見老作冇乜市場,咪出錢買料爆囉!都係做返廿年前老本行啫!
肥龍、骨精強好快重出江湖

平果App,網,報紙,成最大贏家

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-4-17 11:32 AM 發表
高尚港人,自己就話私隱,睇人地就求真
老老實實,雞蟲你有無睇先

210萬,香港先至得7百幾萬人口,咁之前毒果會員數有幾多?
會員數係全球計數定地區計數?
呢單嘢係唔係另類版黃腳雞?
否則公眾人物點會喺的士偷情?

借勢派貨入咗有黃油蟹食。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 17-4-2019 11:28 AM 發表
港人質素? 新登記果班, 咪就係之前冇登記果班死老野但又想睇大波黃心穎點啜爆許志安囉
係咪話我?
我係毒果粉絲,睇左十幾年,冇佢唔得,我早幾日已登記