• 瀏覽: 31,907
  • 回覆: 199
+4
虛火黎

如果開放自由行市場可以訂閱,應該可以起死回生坐正做淫媒一哥

所以150萬買條片都值啦,4月3號發生,16號先嚟報導,之前一星期,知情狂掃

引用:
原帖由 必巨發 於 2019-4-17 11:12 AM 發表

壹傳媒(0282)昨日尾市一度抽升,今早承接昨日強勢,早段股價最多升22.6%,高位見過0.239元,創今年1月初以來新高,現價報0.213元,漲9.23%。

《蘋果日報》昨日獨家報道「安心偷食」事件,藝人黃心穎背住男友馬國明,與已婚許志安於車廂中激吻,惹來全城嘩然。《蘋果日報》於本月10日起實施會員免費訂閱制,「安心偷食」報道刊登後,根據該報公布,截至昨日(16日),累積登記會員逾21 ...
正想講. 單野今個月3號發生. 毒果肯定一早已拎到條片, 但知道呢單野一定爆hit, 所以hold住先, 開埋個登記制度, 先放條片出來, 等班八卦友明明唔想登記都為左睇條片去登記. 真係算到盡.

引用:
原帖由 refugee 於 2019-4-17 11:14 AM 發表
只有呢啲「報導」港人先有興趣

港人質素甚堪憂
只有畸形反智既香港地呢的新聞先多人關注

引用:
原帖由 1469394 於 2019-4-17 11:50 AM 發表
個司機賣俾其他報紙咪一樣照爆有乜問題?
以後全港所有的士UBER都裝滿晒紅外線偷拍鏡!一朝可發達:投資幾百蚊值得,的士狗有個狗字,就知和狗仔隊一條路啦

香港人,炒賣,行騙,偷拍,入會,套票,大耳隆,盲反捐款,劏房炒地,重建落釘,已經是新經濟模式下的殺人放火金腰帶

老老實實做生意!已經成為絕響

咁就睇到香港人嘅質素,八卦、睇人死就最鍾意,我淨係覺得件事如果人哋想低調去處理,但依家搞到咁大鑊,想有好啲嘅結局都唔得啦!你雖不殺白人,但白人因你而死!唉!

引用:
原帖由 mah49 於 2019-4-17 11:30 AM 發表
我一早已登記
我系求我都吾會登記,睇毒果根本系智障

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-4-17 11:31 AM 發表
証明肥佬黎一直玩政治根本係行錯路 

亦証明有肥佬黎管理壹仔,只有死路一條
但有樣野不得不佩服佢,佢系完全明白同了解畸形反智的港豬心裡

引用:
原帖由 refugee 於 2019-4-17 11:14 AM 發表
只有呢啲「報導」港人先有興趣

港人質素甚堪憂
只係自己左手交右手...谷一下啫...比人放晒佢就跌返晒架啦...

引用:
原帖由 mah49 於 2019-4-17 11:26 AM 發表
有許志安睇, 毒果多幾十萬會員,
可見 港人 質素
.

有老鼠安,就多幾十萬會員,

如果係 屍歪,咪多過佰萬會員,

一仔瞓身可入.....

無得輸.......

.

又話私隱???

dllm 主人報導就唔嘈

不義?正義之師

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]