• 瀏覽: 24,510
  • 回覆: 476
  • 追帖: 1
+12
全香港市民都引以為榮,佢為咗香港民主人權,不惜去外國爭取香港人福址,如果香港人人都好似佢咁,香港就有希望,相反如果香港人是非不分,邊度有著數就投靠邊度,香港最終只會玩完,成為一個有民生而無自由嘅地獄

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
怨婦?!

引用:
原帖由 西門町 於 2019-4-17 09:34 AM 發表
全香港市民都引以為榮,佢為咗香港民主人權,不惜去外國爭取香港人福址,如果香港人人都好似佢咁,香港就有希望,相反如果香港人是非不分,邊度有著數就投靠邊度,香港最終只會玩完,成為一個有民生而無自由嘅地獄 ...
深圳沒有民主,比香港差嗎?陳方安生是攪屎棍,成事不足敗事有餘,人渣。

有佢呢種犯婦人香港先無得事救!

引用:
原帖由 西門町 於 2019-4-17 09:34 AM 發表
全香港市民都引以為榮,佢為咗香港民主人權,不惜去外國爭取香港人福址,如果香港人人都好似佢咁,香港就有希望,相反如果香港人是非不分,邊度有著數就投靠邊度,香港最終只會玩完,成為一個有民生而無自由嘅地獄 ...
陳婆婆在無人權,無自由嘅港英年代成長同做官,過慣左呢d唯命是從嘅順民生活,一直相安無事,97年回歸後做左短時間香港第二把手,比亞爺一腳伸左落台,心入面個種怨恨呀,忽然覺得呢個香港點解無晒民主人權嘅.

陳方安生 佢細佬單嘢自己有冇睇過 喺佢屋企發現屍體 查查下停止咗 有冇出嚟交代過 可能畀曾蔭權貪污 更加離譜嘅一件事 仲可以話香港良心

香港狼心!放長雙眼睇呢條仆街的報應。
香港之恥!

引用:
As you said, I can imagine HK becomes Taiwan, living in hell next 20 years! 26K Taiwan, no future, only becomes anti-China base.

引用:
呢條老西响港英時期有無為香港民主出過聲?引以為榮?吥!引以為恥就真!

香港有名老鴇,專為低級政棍扯皮條,引薦他們做洋奴、洋狗!

我係土生土長的香港人,樓主請不要用呢位婆娘代表我好嗎?

打手出沒

佢攞十成按揭買樓又唔睇?

引用:
點解香港人的福祉要靠外國人賦予? 混帳!
陳方安生吃納稅人的俸祿, 邀請、勾結外國人干預香港事務,是漢奸!

主題標籤 #陳方安生
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]