• 瀏覽: 2,627
  • 回覆: 28
+4
查看相片城中熱話「安心偷食」中嘅男主角許志安喺啱啱7點開記者會,向廣大市民交代佢同黃心穎喺的士激吻一事。
許志安一出現就以90度鞠躬,同大家講對唔住,致萬二分歉意。佢話睇到報導後反醒自己,認為要承擔所有責任。講講下佢就喊住承認自己係飲咗好多酒,好後悔,覺得自己不知所謂、丟臉、嘔心、陌生,好難面對自己。反思點解唔可以控制自己,點解會起色心。
之後許志安宣布會暫停所有工作,直到搵返真正嘅自己為止。佢知道自己行為令身邊人承受不必要既痛苦,報導令佢深刻反思自己最錯係迷失自己。佢要同所有愛佢既人道歉、特別係Sammi。
有記者問到Sammi會唔會原諒佢?佢會唔會報警等問題都無回應,交代完後直接離開現場。

https://hk.celebrity.yahoo.com/【 ... 停所有工-112026863.html

如果唔係條片流出,都唔會出黎道歉

新聞來源連結:
https://hk.celebrity.yahoo.com/

許志安已道歉,
個賓妹黃心穎乜事都冇? 女權撚交代下
搞人老公

哈知天后會唔會都暫停工作,取消演唱會,幫安哥渡過難關呢?

sammi同佢離婚喇。

我反而想聽雞穎交代事件⋯

想知道安仔是否如傳聞中一樣咁大J....

50歲是否仍有心有力咁⋯

我最關心平果仲有冇最二條片?

都話咗呢啲「搬龍門膠」,次次都係:做下戲、扮道歉、搬下龍門、搵下藉口、自我安慰。

以為咁樣又過骨???成世俾人笑咋

https://hkgpao.com/articles/1001326

【有片‧安心事件滿城風雨】

傳司機150萬賣片畀蘋果
你點睇?

如此出賣私隱合法嗎?2019.04.17 00:23 焦點 安心偷食事件引起滿城風雨,有多條疑似來自知情人士的音頻在網上瘋傳,有的聲稱視頻在許志安的七人車上攝得,由替更司機拍攝並以25萬賣給壹傳媒。但有疑似壹仔員工音頻則指出,有關視頻售價高達150萬,但令壹仔吸到很多訂戶,令「美國老闆好滿意」云云。

究竟音頻是真是假?一時難辨。但由此帶出熱議:究竟職業司機出賣乘客視頻短片有沒有問題?有沒有侵犯私隱條例?以下將幾條網傳音頻列出,讓大家判斷討論。

HKG報也會就此向壹傳媒提出查詢,究竟網傳音頻內容是真是假?壹傳媒有沒有花錢?花了多少錢購買安心親熱視頻?音頻提及的「美國老闆」又是誰?
原圖、原片:網上流傳音頻、許志安Facebook圖片及黃心穎IG圖片

比人發現曝光先道歉,有乜意思?唔知佢講嚟做乜

引用:
原帖由 織田信長 於 2019-4-17 01:16 AM 發表

有無仆過心穎BB先
喊到咁你話呢?
應該係無扑過而爆大鑊先會喊爆
有扑過開記招應該係咁

引用:
原帖由 織田信長 於 2019-4-17 01:16 發表

有無仆過心穎BB先
後欄可能仲未。🤭🤭🤭

黃心穎係最毒婦人心.......呀...唔係!係最毒婦黃心!
許志安開記招似足.....爛泥歌詞
你 最盛放的玫瑰 流芳百世 怎可瞬間枯萎
我願意留低 捨身去墊底 任滿天花瓣散落這污泥
我 會為你躺下去 全身貼地 方使你企得起
化做了塵土 腐化中等你 甚至輸出我養份全部直至死
願可做你 腳下那堆爛泥 來守護你 我未理身上那污穢
別輕視我 縱是這種爛泥 能滋潤你 耗盡每分讓你豔壓一切
我暗地裏等下去 寧可遠望 不可對你觸摸
眼淚也流乾 讓你可解渴 甚至輸出我血液 無懼被刺死
願可做你 腳下那堆爛泥 來守護你 我未理身上那污穢
別輕視我 縱是這種爛泥 能滋潤你 耗盡每分讓你豔壓一切
願可下世 再做這花下泥 來守護你 我願意躺在最污穢
別捨下我 縱是這種爛泥 能親近你 縱被你踩在腳下也矜貴

毒果究竟比左幾錢?快啲出黎交代下
犯民話呢啲叫市民知情權

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-4-17 01:24 AM 發表
哈知天后會唔會都暫停工作,取消演唱會,幫安哥渡過難關呢?
我想知Sammi會唔會用傷心斷腸劍斬死老鼠安  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]