• 瀏覽: 112,581
  • 回覆: 517
  • 追帖: 5
+7
點解唔告埋壹傳媒?

的士佬自拍無罪。

後面幾個路人甲,告什麽?

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-4-16 07:29 PM 發表
其實我覺得的士車廂係公衆地方,因為本身都有外人(的士佬),而且四面透明, 任何人都睇到
咪係囉, 唔通佢哋可以係車廂內合法開戰嗎? 咁會畀人告係公眾地方行為不憸

引用:
原帖由 今天懷舊的水樽 於 2019-4-16 07:31 PM 發表
咪係囉, 唔通佢哋可以係車廂內合法開戰嗎? 咁會畀人告係公眾地方行為不憸
的士佬自拍,唔關後面d人事。

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-4-16 07:15 PM 發表

都唔係既。。。今非昔比。。。 毒果冇咁風光架喇。。。 邊有咁多錢丫
又話蘋果收鬼佬錢?如果有收,區區幾百粒easy job,如果冇收,咁你地係咪要同蘋果道歉,原來蘋果不是漢奸

當然係啦, 肯定過千萬, 係佢咁傻先乳民同樂, 仲要令自己坐牢.
引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2019-4-16 07:30 PM 發表
碎料都值40個

冠A果陣d料應該好那值錢

引用:
原帖由 一言狗頂 於 2019-4-16 06:25 PM 發表

許志安及黃心穎在商用車廂內「偷食」片段,在網上廣傳熱議,有聲有畫轟動全城,有指涉事片段價值40萬,事件更引起公眾擔心在的士或Uber等商用車上的私隱問題:一旦自己在車上被閉路電視拍攝、片段被公開,會否構成侵犯私隱?TOPick綜合法律界意見指出,根據本港私隱條例,車內乘客若被攝錄,需要被知會,認為當事人可 ...
的士佬做得好

的士佬大獲啦
老一輩果代明星個個黑底有字頭

引用:
原帖由 破命A 於 2019-4-16 07:27 PM 發表

你收皮啦,關個司機咩事,人地吾爆點知真相呀傻9,人地司機冒住比人復仇危險,賣比平果,簽住保密啦,條片甘爆點之40萬甘少呀,一球差吾多
係球半

其實佢報料話有人整污糟佢架車。
就咁之嘛。告佢乜呀

我覺得平果絕對要對個司機負責,如果司機資料透露,以後仲邊有會賣料比平果,件事甘爆,司機分分鐘會冇左條命

捉司機..捉條能咩。。。後面掛住搞野啦。捉條毛呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]