• 瀏覽: 51,634
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 jack_defoe719 於 2019-4-16 12:17 PM 發表
強姦嗰條友係咪睇得賭神多呀?呢隻船註冊嘅國家先可以拉我架
國際法視國際公共區域內戴具為註冊國領土,所以賭神並沒有說謊

引用:
原帖由 jack_defoe719 於 2019-4-16 12:17 PM 發表
強姦嗰條友係咪睇得賭神多呀?呢隻船註冊嘅國家先可以拉我架
假如隻船註冊嘅國家係前蘇聯,咪只能等天收?

我有睇賭俠, 我明喎

原來國際法庭
也管不了國際水域

引用:
原帖由 Dehere2010 於 2019-4-16 12:13 PM 發表
既然如此,再約一次出去殺咗佢咪得囉
郵輪變咗無王法!
任意犯罪?
 仲衰過去印度

引用:
原帖由 chungalex78 於 2019-4-16 10:22 AM 發表
咁樣這些郵輪 旅行咪係男人的天堂見到誰喜歡就可以😱😱😱😱😱
如果一如你想像那樣,那個男人可能比船長或當事人親友殺死掉落海都冇事

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-4-16 09:24 AM 發表
英國一名17歲少女與父母乘搭郵輪「神曲號」(MSC Divina)到地中海度假,卻在郵輪上懷疑被一名男子強姦,郵輪船長待船隻抵達西班牙瓦倫西亞港口後報警,當地警方上船拉人。
但當地法院同日稍後卻釋放疑犯,因為法官聲稱今次案件涉及兩名外國人士,而且案發地點是一艘正在國際水域航行、在巴拿馬註冊的郵輪,因此他「沒有司法管轄權調查這宗罪案」。

案發於上周四凌晨5時,當時郵輪正從西班牙另一城市馬略卡 ...

痴撚線

引用:
原帖由 simpson777 於 2019-4-16 09:48 AM 發表
原來國際法庭
也管不了國際水域
冇睇過賭神?

引用:
原帖由 劍13 於 2019-4-16 10:10 發表
毒果可以老作咖
賭神原來係毒果拍㗎?

引用:
原帖由 kingking99 於 2019-4-16 12:28 PM 發表

如果一如你想像那樣,那個男人可能比船長或當事人親友殺死掉落海都冇事
一個以暴易暴的世界誰大誰惡誰正確😱😱😱😱😱

係台灣強姦殺人後反香港,一樣無事.
上得郵輪,做乜都無事.
睇過賭神就知啦,呢度係公海,殺人唔洗填命

我唔同你拗拗落去冇結果香討係ㄧ個[親中]基地 再拗落去盞傷身拜拜利申 我本身兼職有做臨時演員都唔知有幾多 民建聯嘅通告 升旗禮 反佔中遊行 呢啲通告 唔通佢哋又好正直?

巴拿馬總統同我都算有D交情

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]