• 瀏覽: 52,202
  • 回覆: 372
  • 追帖: 5
+2
39碎有個22碎既女可想而知

屌60碎真貪你夠老又軟咩

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-4-16 06:35 AM 發表
大陸女人擺明利用個呀伯搞落黎就黎婚啦!多的事!呀伯應狠D斬X哂佢地!至少要佢地殘廢啦😠😠😠
仲要帶埋油瓶仔女,加戶後連公屋都攞埋

斬佢唔死無天理

引用:
原帖由 chungalex78 於 2019-4-16 07:00 AM 發表
嗰位先生人財兩空😱間屋可能會判給個母女😭隨時要比善養費🤮
這個世界免費是最貴的😏😏😏😏😏
一失足成千古恨回頭以是百年身😭😭😭😭😭 ...
仔女是女方……油瓶仔女,一定跟阿媽,房署例離婚公屋跟仔女……

吾通黎同你倒屎倒尿咩?
結完即黎,係指定動作,再後生既男人都一樣係離,何況6字頭啦。
有錢請個工人仲好啦,雖然現在好賓賓都難請,點都好個希望愈大,失望愈大

引用:
原帖由 cckin 於 2019-4-16 07:58 AM 發表

點會?香港有社工嘛,如因為件事搞到精神病,可以攞埋傷殘津貼忝
佢只會去屯門中轉屋即係寶田邨

引用:
原帖由 arsenal3k 於 2019-4-16 07:00 AM 發表
既然落來不夠一年,入境處好應該取消她及所謂家人香港身份證
你叫公文袋幫手改例

引用:
原帖由 133331628 於 2019-4-16 05:43 AM 發表
【本報訊】一對年齡相距21載中港夫婦,六旬廚師疑不滿內地妻攜前夫所生子女來港後,短短數月就以合不來要求離婚,前晚兩夫婦在天水圍家中再為離婚事起爭吵,帶醉躁夫氣憤取出菜刀斬傷妻子及繼女,妻女負傷逃出呼救,躁夫持刀追出反被母女合力制服。警員到場拘捕躁夫,並將受傷母女送院救治。

涉傷人被捕躁夫姓曾(60歲),任職廚房,被其斬傷妻子及繼女分別姓溫(39歲)及姓賴(22歲),其中溫頭部、眼角及背部受傷, ...
眾多中港假婚悲劇中的區區一單,佢應一早預咗結果🤣

北上射精既結果

年紀相差咁多,預咗拎身份證就拜拜

引用:
原帖由 斷估 於 2019-4-16 07:02 AM 發表
阿伯以為搵到人服侍佢,可惜人地只當佢係入場(香港)券
其實有冇方法阻止呢班為阿伯張身份証而結婚的女人唔可以嚟香港呢
劉華咁既年紀......

條女仲候生過朱麗倩

算係咁啦。

引用:
原帖由 133331628 於 2019-4-16 05:43 AM 發表
【本報訊】一對年齡相距21載中港夫婦,六旬廚師疑不滿內地妻攜前夫所生子女來港後,短短數月就以合不來要求離婚,前晚兩夫婦在天水圍家中再為離婚事起爭吵,帶醉躁夫氣憤取出菜刀斬傷妻子及繼女,妻女負傷逃出呼救,躁夫持刀追出反被母女合力制服。警員到場拘捕躁夫,並將受傷母女送院救治。

涉傷人被捕躁夫姓曾(60歲),任職廚房,被其斬傷妻子及繼女分別姓溫(39歲)及姓賴(22歲),其中溫頭部、眼 ...
其實佢都真係好廢 一個男人拎住把刀
都可以比人制服番轉頭 

引用:
原帖由 cckin 於 2019-4-16 07:55 AM 發表

唔少部份係住半山,出入賓利
廢青窮L以為個個內地人都好似佢地咁窮住公屋

引用:
原帖由 naven009 於 2019-4-16 08:00 AM 發表
十個大6女人洛到香港,最後九個都勾佬走人
係,香港好多賤男專食呢啲人妻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]