• 瀏覽: 52,206
  • 回覆: 372
  • 追帖: 5
+2
咁大個仔女都可以跟落嚟?

每日150件垃圾,由這班老淫蟲引起

中港婚姻祗是一場性交易

引用:
原帖由 lam1252 於 2019-4-16 06:28 AM 發表
無呢D淫賤男人⋯⋯呢D女人何來落嚟香港
點樣淫賤?佢都係正正經經返大陸娶老婆,
只係幾十歲人仲天真地以為大陸女人會鍾意佢!

引用:
原帖由 健靈 於 2019-4-16 06:34 AM 發表
每日150人嚟香港 團聚刀劍相對 根本大把呢啲嚟香港攞完身份證又走的內地人
.

又可以分戶,霸多間公屋,

大6人,無得輸.....

.

引用:
原帖由 健靈 於 2019-4-16 06:34 AM 發表
每日150人嚟香港 團聚刀劍相對 根本大把呢啲嚟香港攞完身份證又走的內地人
唔少部份係住半山,出入賓利

連間公屋都冇埋!

引用:
原帖由 133331628 於 2019-4-16 05:43 發表
【本報訊】一對年齡相距21載中港夫婦,六旬廚師疑不滿內地妻攜前夫所生子女來港後,短短數月就以合不來要求離婚,前晚兩夫婦在天水圍家中再為離婚事起爭吵,帶醉躁夫氣憤取出菜刀斬傷妻子及繼女,妻女負傷逃出呼救,躁夫持刀追出反被母女合力制服。警員到場拘捕躁夫,並將受傷母女送院救治。

涉傷人被捕躁夫姓曾(60歲),任職廚房,被其斬傷妻子及繼女分別姓溫(39歲)及姓賴(22歲),其中溫頭部、眼角及背部受傷, ...
又可以即時離婚同多間公屋啦

引用:
原帖由 咕喱之王 於 2019-4-16 07:55 AM 發表
連間公屋都冇埋!
點會?香港有社工嘛,如因為件事搞到精神病,可以攞埋傷殘津貼忝

十個大6女人洛到香港,最後九個都勾佬走人

引用:
李永達話全共產黨員喎,笑死

鍾兒自己老婆比人吊架,就申請洛香港啦!

引用:
原帖由 水晶狂 於 2019-4-16 06:36 AM 發表
屋企冇鏡
冇鏡都有杯水卦
個女人都41歲,離過婚女都22歲
(內地女女41歲,外觀已好殘)

不明22歲女點解可以跟媽媽落香港?送紅包?
習皇不停叫打貪,看來都只係口號

引用:
呢d公屋廢老真係害死香港
冇撚用又要聚大陸雞 幫人黎香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]