• 瀏覽: 33,235
  • 回覆: 285
  • 追帖: 2
+10
有錢使得官推磨

民事告佢賠返一大筆先

直頭要入冊啦

齋睇條友個相就知道一生勞碌唔會有大作為,
重有機會成日行衰運,
堂眉+對眼

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-4-15 02:38 PM 發表

應該要咁做!
做地產都要有小小良心

即係條撚樣覺得自己個經紀牌仲緊要過人地對腳

地產狗隻隻都咁撚仆街

引用:
原帖由 黃昏變態的豬豬 於 2019-4-15 02:44 PM 發表

做地產都要有小小良心
唔好意思:
香港地嘅地產佬+保險佬系六親不認系唔會同你講良心的,
你{訓}醒未????

應該判監的,而且求請的理由簡值係當人低b!唔求好過求!

引用:
原帖由 小小明星123 於 2019-4-15 02:28 PM 發表
民事告佢賠返一大筆先
好似告左刑事就唔可以告民事
一條罪唔可又告刑又告民事

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-4-15 02:21 PM 發表
男地產經紀於去年3月在葵涌梨樹路駕駛其寶馬房車時失控鏟上行人路,撞到環手保護兩歲女兒的少婦,而少婦左腳更遭當場輾斷,右腳掌亦需接⋯

死地產佬為左趕住收佣金開快車唔理交通規則,
撞斷個女人對腳變左殘廢一世行唔到路???
求情時話佢臨急抱佛腳突然捐款顯示善心?????
原來每年約捐出$100大元咁撚大把????????
嘩!真係世紀大慈善家黎呀???
呢條7碌地產撚想撞斷人地對 ...
呢條仆街冚家鏟地產佬一定要坐監同賠償呀!

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-4-15 02:21 PM 發表
男地產經紀於去年3月在葵涌梨樹路駕駛其寶馬房車時失控鏟上行人路,撞到環手保護兩歲女兒的少婦,而少婦左腳更遭當場輾斷,右腳掌亦需接⋯

死地產佬為左趕住收佣金開快車唔理交通規則,
撞斷個女人對腳變左殘廢一世行唔到路???
求情時話佢臨急抱佛腳突然捐款顯示善心?????
原來每年約捐出$100大元咁撚大把????????
嘩!真係世紀大慈善家黎呀???
呢條7碌地產撚想撞斷人地對 ...
三年啦

判監5年起

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]