• 瀏覽: 29,278
  • 回覆: 591
+12

引用:
原帖由 封得我幾多 於 2019-4-15 06:00 PM 發表

你想表達乜

表達你地日日歌頌中共,可能有日都係比佢殺埋
你們反中吧,中國越被你們西方打壓,就打壓出華為5G科技,中國人天生比白人更聰明更努力,西方人是沒辦法想到原因的。

裝多幾柱香比佢啦

引用:
原帖由 封得我幾多 於 2019-4-15 06:16 PM 發表

又係呢句,反清楚中國同中共的分別先啦
中共統治又如何?鄧老名言:不管黑貓白貓,抓到老鼠就是好貓。台灣民主後由四小龍直接成為四小蟲,還要天天食蕉,十年不變22k台幣,酒店十室九倒閉,漁農產品因綠色垃圾賣不出去。西方怕中共就要我們這些蟻民行先死先,滷味最後搬黃金搬珍寶?滷味陰毛關我們小蟻民叉事?如今中共統治下國家富強,人民安居樂業,外國產品自動送上門。做咩要反共?腦進水學中東之蠢,搞到國破家亡才知錯?

引用:
原帖由 赤共 於 2019-4-14 06:28 PM 發表
點會咁㗎死晒最好
奶共就係最大嘅罪,投靠邪惡獨裁恐怖政權,死不足惜
哦,泛民唔舐共,所以泛民要奄鳩香港人:

(1)公民黨就係唔舐共為理由,所以公民黨喺2001年利用雙非鼻祖莊豐源案,去搞出單雙非居港權,去引90萬大陸盲流移民嚟棟鳩香港人;

(2)公民黨話自己唔舐共,所以公民黨喺2012年又發動28萬菲印女傭居港權,去逼迫香港人接受菲印女傭及其家人入籍移民香港;

(3)原來因為唔舐共,所以民主黨係2013年去告香港福利署,幫新移民棟鳩香港俾新入境既享全額現金綜援及公屋福利,轉架大陸新移民既衣食負擔到香港人頭上,以懲罰香港人;

(4)公民黨又話要証明自己唔舐共,所以公民黨又去搞難民聲請棟鳩香港政府,將南亞假難民輸入香港食福利去奄鳩香港人!

呢個就係你所指既“唔舐共” 為理由,所以公民黨及一眾泛民三翻四次出賣香港人,去搞單雙非居港權/菲傭居港權/新移民入境即享福利/南亞假難民聲請,以棟鳩折磨香港人為手段去証明自己唔舐共.

你班泛民黃巾賊係港奸!

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-4-14 06:19 PM 發表
你愛國,國家唔一定愛你
大家睇路
總好過日日充滿憤怒,
對身體唔好的。

喜歡喺中國做美國奴隸 仲淒涼呀

引用:
原帖由 封得我幾多 於 2019-4-15 07:08 PM 發表

話喜歡做奴隸咪得囉
中國在中共帶領下國富民強,有名滿全球購物大媽團,有全球最高5G華為技術,月背登陸探測器,太空站,東瘋,原來在西方人眼中是個奴隸國家?果然西方就是垃圾,強迫他人信者得救,不信者落地獄,野蠻愚昧。

引用:
原帖由 封得我幾多 於 2019-4-15 07:32 PM 發表

人均收入係幾多?

唱國歌時句奴隸咪指你地囉,唔知咩?

國富民強?你身家多左幾多?

香港繁榮又關你事咩

自量下啦
斷章取義,抹黑手段不錯。香港周街都是各國產品,表示甚麼?難道各國賣產品去印度?你當香港購物天堂是流架?香港繁榮人工才高,難道如台灣都是22k台幣?

愛國何罪之有!?

引用:
原帖由 laws168 於 2019-4-14 08:31 PM 發表
正常人都愛國,唔正常的,都是賣港求榮滷味走狗,想香港亂,想中國亂到國破家亡。這些就是這些畜牲目的。