• 瀏覽: 33,851
  • 回覆: 110
+2
床照?

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2019-4-14 05:00 PM 發表
維基解密始創人阿桑奇躲藏在厄瓜多爾駐倫敦大使館7年,上周四(11日)被英國警方拘捕。厄國總統莫雷諾指,阿桑奇屢次違反國際

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190414/photo/bkn-20190414150401965-0414_00972_001_01b.jpg?20190414151533

主人比地方你住,卻出賣主人,當然要趕走。

新聞來源連結:
ht ...
養狼狗咬心口

亞桑奇今次真係攞黎衰

總統日理萬機,大魚大肉都好正常

引用:
原帖由 mugqq 於 2019-4-14 18:00 發表
好大機會係老美CIA流出莫雷諾床照再插贜嫁禍比維基解密,唔使一兵一卒就可以剷除異己
最大可疑係當時拍照果個,女人?如果係可能仲有啲唔見得光嘅相,CIA最鍾意用果招

最大原因係佢技窮,d料都俾人索晒,又on9唔留一手

引用:
原帖由 toledo 於 2019-4-14 05:09 PM 發表
床照中人都唔似阿桑奇喎
咩理解能力

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2019-4-14 05:00 PM 發表
維基解密始創人阿桑奇躲藏在厄瓜多爾駐倫敦大使館7年,上周四(11日)被英國警方拘捕。厄國總統莫雷諾指,阿桑奇屢次違反國際

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190414/photo/bkn-20190414150401965-0414_00972_001_01b.jpg?20190414151533

新聞來源連結:
ht ...
假設呢單係真(因為我睇另一版本係為借錢)
阿桑奇喺大使館內,資產又被凍結,做到乜?
似係佢嘅團隊做
按阿桑奇呢種天真浪漫嘅性格,希望佢團隊同佢一樣,係本著公義,天真浪漫地認為厄國總統唔會砌桑奇
而非「政變」,或已被收買

趕遲些被流出有小三怎算呀!

ClA用Cisco, FB, Google, MS 後門可以隨時整張厄總統床照

引用:
原帖由 mugqq 於 2019-4-14 06:00 PM 發表
好大機會係老美CIA流出莫雷諾床照再插贜嫁禍比維基解密,唔使一兵一卒就可以剷除異己
同意×2!
還記得有套戲叫高度反擊(Enemy of the State )內容很真實,包括他們是監聽始祖,同時正正是尾腳佬對付異己所用的招數,包括自己人(抹黑,孤立,剷除)。

這是一套必看電影

附件

enemy_of_the_state.jpg(134.29 KB)

引用:
原帖由 willy222 於 2019-4-14 06:13 PM 發表

最大可疑係當時拍照果個,女人?如果係可能仲有啲唔見得光嘅相,CIA最鍾意用果招
好明顯影相條囡係CIA臥底啦

引用:

新聞來源連結:
ht ...
躲在大屎館7年點解決??

引用:
原帖由 johnwong9394 於 14/4/2019 05:00 PM 發表

新聞來源連結:
ht ...
又一個老作故事,好心你啦,得閒同呀媽飲吓茶食餐飯。

寧俾人知,莫俾人見!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]