• 瀏覽: 8,466
  • 回覆: 112
+4
引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-17 03:19 PM 發表

呵呵,原來講港獨係選項唔等於講港獨,你班人當香港人傻仔任你點。
你其中一種選項是不舉,那你當你自己係懦夫嗎?

引用:
原帖由 高達綠色水管 於 2019-4-17 06:36 PM 發表

正確,呢個世界所有言論都係統治者用來維護統治嘅工具,同時亦係用來推翻統治者嘅工具
有見識,好波

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-17 08:13 PM 發表

你其中一種選項是不舉,那你當你自己係懦夫嗎?
因為你有不舉先會將不舉當選項,以為自己有得醫丫嘛。

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-17 08:45 PM 發表

因為你有不舉先會將不舉當選項,以為自己有得醫丫嘛。
所以事說到自己就搬龍門,你就認是懦夫吧

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-18 08:28 AM 發表

所以事說到自己就搬龍門,你就認是懦夫吧
車,你講不舉咪跟你講,龍門你自己搬又賴人,你班人正無瀨。

十九才子跟他的契小弟,可能智障化了

引用:
原帖由 wai1972 於 2019-4-18 10:51 AM 發表
他是你的契家佬,你可以安心。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-18 11:10 AM 發表

他是你的契家佬,你可以安心。
我跟你契哥唔熟,唔同你爭、你放心安心,祝閣下出入平安😁

引用:
原帖由 wai1972 於 2019-4-18 11:22 AM 發表

我跟你契哥唔熟,唔同你爭、你放心安心,祝閣下出入平安😁
你同佢唔熟唔緊要,最緊要佢係你契家佬,你就安心。

引用:
原帖由 無聊的小市民 於 2019-4-14 10:47 AM 發表
希特拉都是一人一票選出來
教宗唔係地球人, 一人一票選出泥

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-18 11:28 AM 發表

你同佢唔熟唔緊要,最緊要佢係你契家佬,你就安心。
當然緊要啦⋯⋯三九唔識七,我只知他是大名鼎鼎的十九才子,何敢高攀,正如我也不會認你是我的契弟,因為我也跟你不熟,明不明

引用:
原帖由 wai1972 於 2019-4-18 10:51 AM 發表
樓主真可愛⋯⋯對號入座

引用:
原帖由 wai1972 於 2019-4-18 11:32 AM 發表

當然緊要啦⋯⋯三九唔識七,我只知他是大名鼎鼎的十九才子,何敢高攀,正如我也不會認你是我的契弟,因為我也跟你不熟,明不明
你既然唔介意多個契家佬,全香討專業人仕都陰敬你。

引用:
原帖由 wai1972 於 2019-4-18 11:34 AM 發表

樓主真可愛⋯⋯對號入座
你自己自言自語,介紹精神科比你?

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-18 01:59 PM 發表

你既然唔介意多個契家佬,全香討專業人仕都陰敬你。
契家佬我就無啦,我知你契哥最少都有陶傑一個,香討有無人陰敬你就唔知,但你兩契兄弟就係人都知,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]