• 瀏覽: 1,942
  • 回覆: 24
】行政長官辦公室聘請二級家務員 (中廚),起薪27,340元,頂薪為31,685元,申請人需要操流利粵語及簡單英語,精通烹飪,並有最少9年的類似經驗。

神仙都要食飯
山水政府女精英公務員
服務上流社會市民
當然自己唔會煮飯
好忙好正義

新聞來源連結:
https://www.edigest.hk/94835/workplace/職場制勝-二級家務員-行政長官-公務員-申請-起薪/

需要引進快速測試有沒有毒?

引用:
原帖由 gaoderen 於 2019-4-13 10:18 AM 發表
】行政長官辦公室聘請二級家務員 (中廚),起薪27,340元,頂薪為31,685元,申請人需要操流利粵語及簡單英語,精通烹飪,並有最少9年的類似經驗。

神仙都要食飯
山水政府女精英公務員
服務上流社會市民
當然自己唔會煮飯
好忙好正義

新聞來源連結:
https://www.edigest.hk/94835/workplace/職場制勝-二級家務員-行政長官-公務員-申請-起薪/ ...
點解行政長官辦公室又再聘請二級家務員 (中廚)⋯⋯⋯係唔係庫房水浸公帑可以任由貪婪高官亂咁用⋯⋯⋯

引用:
原帖由 gaoderen 於 2019-4-13 10:18 AM 發表

神仙都要食飯
山水政府女精英公務員
服務上流社會市民
當然自己唔會煮飯
好忙好正義

新聞來源連結:
https://www.edigest.hk/94835/workplace/職場制勝-二級家務員-行政長官-公務員-申請-起薪/ ...
咁能多要求又要服待777條8婆同佢冚家,人工要包埋俾人吊,仔女抬唔起頭做人,出手低啲囉

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-4-13 10:38 AM 發表

點解行政長官辦公室又再聘請二級家務員 (中廚)⋯⋯⋯係唔係庫房水浸公帑可以任由貪婪高官亂咁用⋯⋯⋯

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-4-13 10:40 AM 發表

777完全無工作能力⋯⋯⋯最叻擦鞋大便論為自己利益搵後門⋯⋯⋯

做廚師識基本法把撚,基本法可變菜色咩,特首好白痴。

引用:
原帖由 三級警司 於 2019-4-13 10:30 AM 發表
需要引進快速測試有沒有毒?
用本土花生油就無毒

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-4-13 10:38 AM 發表

山水高官月薪三十萬
包住包食包一世富貴

是但煮到野廚師都得啦,唔通食高級野,要揾貴價唔飽d呀

引用:

未計食材只人工已經成成三百文一餐。

引用:

未計食材只人工已經成成三百文一餐。

要識煮脾夾蘿?  好重口味喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]