• 瀏覽: 25,833
  • 回覆: 637
  • 追帖: 1
+19
引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-13 05:45 PM 發表

影了你在雨中進擊野母牛,還不等拉去集中營再教育?
嘩,你咁重口味? 唔怪得驚逃犯條例修訂。

引用:
原帖由 killua991219 於 2019-4-13 06:02 PM 發表

錯呀,係全體黨員愛戴人民忠於人民,按人民方針去實現偉大祖國建設發展,因為無佢地就無國所以唔係按小時既方針係大部分市民方針佢最多可以提出建議最後都應該問返市民做唔做得係市民決定。 ...
難度黨領導決策每事都要問13 億人民一遍嗎?黨係國家最高決策,黨會為人民安排最好的一切。
黨的十八大以來,從生態保護,到精準扶貧;從產業發展,到城市管理;從關心孩子,到愛護人才……習主席始終把人民放在心中最高的位置,替人民發聲,為人民做事。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-13 01:29 AM 發表

共慘滅亡之時就係我國復興之時!
你國是什麽國?孟加拉?

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-12 05:47 PM 發表
讀出師表不流淚者不忠
中華兒女不反共者不孝

學倪匡話齋: 我唔愛國洗乜嘢反共

作為炎黃子孫的中華兒女,驅除信奉異邦邪教文化馬黑屎社會主義的中華蘇維埃共慘黨和消滅中華蘇維埃共和國,人人有責

驅除胡虜 恢復中華!

...
當年中東話反殺達母,反卡札非係愛國表現
聽班西毛L講反完之後
而家條命賤過狗

我地多謝中國共產黨都黎唔切,重話反佢

引用:
原帖由 yhakk 於 2019-4-13 06:17 PM 發表

難度黨領導決策每事都要問13 億人民一遍嗎?黨係國家最高決策,黨會為人民安排最好的一切。
黨的十八大以來,從生態保護,到精準扶貧;從產業發展,到城市管理;從關心孩子,到愛護人才……習主席始終把人民放在心中最高的位置,替人民發聲,為人民做事。 ...
正常黎講應該係你民先應該係最高決策人,市民多過你黨既人數,係可能你少數人影響我大多數人,所以佢安排唔會係最好的一切,因為無大多人表決過,所以只係少數人所認同係最好的一切。

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-13 06:02 PM 發表

呵呵,你講既係史前神話,夏亡以妺喜,殷亡以妲己,周亡以褒姒。中國歷朝末代君主冇一個暴君,都係亡於本身弱,秦二世而亡,因陳勝吳廣出差遲到,漢獻帝俾曹操脅天子令諸侯多年亡國,魏晉隋唐都係俾權臣強將篡位,宋太祖吸取教訓強幹弱枝,但俾外族滅亡,只有蒙元先係因暴政俾趕走,崇禎自嘆朕非亡國之君,大清亡時宣統得幾歲。 ...
唔係史前神話。你咁講民國初期都係史前神話,過多幾年97都係史前神話?

引用:
原帖由 killua991219 於 2019-4-13 06:40 PM 發表

正常黎講應該係你民先應該係最高決策人,市民多過你黨既人數,係可能你少數人影響我大多數人,所以佢安排唔會係最好的一切,因為無大多人表決過,所以只係少數人所認同係最好的一切。 ...
你錯了,黨係深受人民愛戴,主席係全票當選,代表都係黨精英,有各地區人民認可。習主席始終把人民放在心中最高的位置,替人民發聲,為人民做事。

引用:
原帖由 yhakk 於 2019-4-13 05:47 PM 發表

人民當然重要,所以要全體人民要忠黨愛黨,按黨領導方針去實現偉大祖國建設發展!
人民重要就忠於市民,按市民方針去實現偉大祖國建設,如果唔係你即係話人民唔重要黨先重即係人市可以無但唔可以無黨,你個黨都係由部分人民組成,如果無晒人民都唔會有黨,所以按人民方針先係應該。

引用:
原帖由 yhakk 於 2019-4-13 06:44 PM 發表

你錯了,黨係深受人民愛戴,主席係全票當選,代表都係黨精英,有各地區人民認可。習主席始終把人民放在心中最高的位置,替人民發聲,為人民做事。 ...
為人民做事就要問下人民佢做呢樣野人民同唔同意先真係為人民做事,如果唔係唔算係。
深受愛戴係你自說自話啫,證據呢?

引用:
原帖由 killua991219 於 2019-4-13 06:47 PM 發表

為人民做事就要問下人民佢做呢樣野人民同唔同意先真係為人民做事,如果唔係唔算係。
深受愛戴係你自說自話啫,證據呢?
中國近年強大發展以證明黨方向正確,中國人民都樂於享受由此帶來的成果。
由主席全票當選就知道全國上下,一心一意跟隨黨領導

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-12 05:47 PM 發表
讀出師表不流淚者不忠
中華兒女不反共者不孝

學倪匡話齋: 我唔愛國洗乜嘢反共

作為炎黃子孫的中華兒女,驅除信奉異邦邪教文化馬黑屎社會主義的中華蘇維埃共慘黨和消滅中華蘇維埃共和國,人人有責

驅除胡虜 恢復中華!

9541629 ...
汪精衛和你說了同一樣的話。

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-4-12 06:03 PM 發表

點反?樓主無兵無炮無權無錢,唔通用咀炮吹吹共產黨就會冧抑或學菜大總統用愛…
以厚膠的最大力量去反~~~~~

引用:
原帖由 killua991219 於 2019-4-13 06:41 PM 發表

唔係史前神話。你咁講民國初期都係史前神話,過多幾年97都係史前神話?
夏商西周亡於紅顏禍水只係後人穿鑿附會,同神話差唔多。

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-13 10:43 AM 發表

你班長毛賊作亂先會拖累中國工業化進程,同朝廷邊個做皇帝有條毛關係。
奴才係度歪曲歷史,阻礙中國工業化嘅係你主子聖母皇太后呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]