• 瀏覽: 25,844
  • 回覆: 637
  • 追帖: 1
+19
反共反到反中反華,仲同十國論漢奸企埋一齋,咁樣叫愛國?我地國家唔使你愛.

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-12 17:47 發表
讀出師表不流淚者不忠
中華兒女不反共者不孝

學倪匡話齋: 我唔愛國洗乜嘢反共

作為炎黃子孫的中華兒女,驅除信奉異邦邪教文化馬黑屎社會主義的中華蘇維埃共慘黨和消滅中華蘇維埃共和國,人人有責

驅除胡虜 恢復中華!

9541629 ...
信民主咪仲扑街!

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-13 01:05 AM 發表

無知共慘奴才成日攞依幅圖嚟自取其辱,以為嘲笑緊反清義士,實則個幕係笑緊韋小寶依隻食咗康熙狗糧就覺得康熙係好皇帝的狗奴才,以為個個有書讀有飯食就唔洗反清,令滿清可以繼續踐踏中華大地,愚化中華民族,直接導致百幾年後中華民族的沉淪與恥辱

陳近南:流芳百世的反清義士,民族英雄

韋小寶:遺臭萬年的卑鄙小人,滿清狗奴才

不過,韋小寶都叫好過啲共慘奴才,雖然唔殺康熙但起碼唔會陷害 ...
呵呵,清亡左,陳近南咪反清義士囉,之前一直係不忠不義狗賊。

你班反共義士要等共產黨落台先係義士,而家仲係不忠不義狗賊,洋鬼子奴才。

睇怕你見唔到做反共義士既一日,子孫萬代都洗唔甩。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-13 01:09 AM 發表

共慘黨一冧,依班人就會被歷史判叛國罪!  幫番邦邪教馬黑屎荼毒自己中華民族的冇一個會有好下場!
哈哈,就憑你呢句中共一定唔會倒台,支持者會同你班人搏命。

孫大砲一早改口五族共和先會成功。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-13 01:13 AM 發表

所以話你係三千年文化小農思想未改,現今世代唔係你個政權想吹自己點就點,好似八酒陸四,你想講沒死過一個死?很難羅。
大陸仔? 習慣忌諱八九六四?

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-13 01:14 AM 發表

你睇唔到條八婆冇好收場咩?  俾共慘黨用完即棄,死咗都冇得同國父合葬
哈哈,共產黨黎架,仲玩皇帝皇后合葬呢家野呀?

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-13 01:25 AM 發表

這是陣痛,橫掂中共倒台時都一定會亂,早啲跌低早啲起番身,病向淺中醫

如果滿清早啲滅亡就唔會有百年屈辱,只可惜偏偏有狗奴才為佢續命,以為救了國家和民族,其實只係幾十年後為中華民族帶來更大的痛苦 ...
你班長毛賊作亂先會拖累中國工業化進程,同朝廷邊個做皇帝有條毛關係。

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-13 10:39 AM 發表

大陸仔? 習慣忌諱八九六四?
逃犯條例適用的

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-13 08:44 AM 發表

事實係咁麻,唔忿氣呀!睇下彭斯點數臭你人權,就知道你想遮醜是沒用的,你又可以改變到咩?
彭斯?乜水來架,求其up個二打六就當寶,係咪條尾蟈狗呀?咁你睇返尾蟈白人一年槍殺幾多黑人先講啦,遮醜布。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-13 10:53 AM 發表

逃犯條例適用的
計數8964都拉? 你班人都可憐,晚晚驚到瀨尿。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-4-13 12:02 PM 發表
中共危害全世界, 所以反共.
執美國人口水尾講美國人優先,證明你班人係漢奸賣國賊。

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-13 11:17 AM 發表

計數8964都拉? 你班人都可憐,晚晚驚到瀨尿。
當年影左你相啦,等拉去新薑集中營啦。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-13 02:40 PM 發表

當年影左你相啦,等拉去新薑集中營啦。
影左你相? 做乜衰野俾人影?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]