• 瀏覽: 25,778
  • 回覆: 637
  • 追帖: 1
+19
讀出師表不流淚者不忠
中華兒女不反共者不孝

學倪匡話齋: 我唔愛國洗乜嘢反共

作為炎黃子孫的中華兒女,驅除信奉異邦邪教文化馬黑屎社會主義的中華蘇維埃共慘黨和消滅中華蘇維埃共和國,人人有責

驅除胡虜 恢復中華!

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
誰在為「民族復興」而努力?

菜英文幫美帝打壓民族產業
中共帶領蒸蒸日上
一清二楚

台偽仲敢掛孫中山肖象
真係厚顏無恥

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-12 05:47 PM 發表
讀出師表不流淚者不忠
不反共者愧對中華民族

作為炎黃子孫的中華兒女,驅除信奉異邦邪教文化馬黑屎社會主義的中華蘇維埃共慘黨和消滅中華蘇維埃共和國,人人有責

驅除胡虜 恢復中華! ...
我諗大陸都非常歡迎台灣主動反攻大陸。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-12 17:47 發表
讀出師表不流淚者不忠
不反共者愧對中華民族

點反?樓主無兵無炮無權無錢,唔通用咀炮吹吹共產黨就會冧抑或學菜大總統用愛…

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-12 05:47 PM 發表
讀出師表不流淚者不忠
不反共者愧對中華民族

要反就北上過羅湖再反,多鬼餘。

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-4-12 05:53 PM 發表

我諗大陸都非常歡迎台灣主動反攻大陸。
憑台灣,哈哈……

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-4-12 06:03 PM 發表

點反?樓主無兵無炮無權無錢,唔通用咀炮吹吹共產黨就會冧抑或學菜大總統用愛…
個人力量有限反唔到唔緊要,但起碼唔好奶,唔好做共慘9奴才

異邦邪教馬黑屎入侵中華大地,荼毒中華民族,稍為有啲血性嘅中華兒女都會向中華蘇維埃共慘黨這異國政權說不!

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-4-12 06:08 PM 發表

憑台灣,哈哈……
只要台灣提出反攻大陸,大陸就可以名正言順攻台。

打倒共產黨,中國基本上必定經歷內戰,四分五裂仲點復興中華民族?

而家的實際情況就係:支持中共先係愛國,先係復興中華民族。

縱觀中國內的政治勢力,係得中共有呢個能力,別無二選。

台灣走到現在剩下甚麼

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-12 18:35 發表
異邦邪教馬黑屎入侵中華大地,荼毒中華民族,稍為有啲血性嘅中華兒女都會向中華蘇維埃共慘黨這異國政權說不!
異教?你講....發卵公!.........

反清復明,反清復明。

附件

P4 鹿鼎記 1.jpg(41.37 KB)

P4 鹿鼎記 1.jpg

6_147aa99ae2eg223SysCutcloud_23347044_7_4b (1).jpg(31.37 KB)

6_147aa99ae2eg223SysCutcloud_23347044_7_4b (1).jpg

引用:
讀出師表不流淚者不忠
中華兒女不反共者不孝

驅除胡虜 恢復中華!

9541629 ...
法輪佬,共產黨係打敗蔣公的國民黨取得中國統治,在中國佢係正統,其他的先為邪!

台灣人自己搞死自己

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]