• 瀏覽: 21,078
  • 回覆: 365
  • 追帖: 1
+10
發起2014年違法佔領行動的「佔中三子」戴耀廷、陳健民及朱耀明,以及現任立法會議員陳淑莊及邵家臻等9名男女,在佔中案中被

仆佢個臭街
又話無怨無悔
但又要求求情判小於一個月

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190410/bkn-20190410090251626-0410_00822_001.html

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
又話公民抗命,無畏無懼

係未議員同佢做錯事要判幾多刑有咩關係? 議員犯法有特櫂?

這是叛國罪,佔中九男女必須押往北京,判處死刑,藉此平息民怨。

終於要向黃宮出口術/暗號了

淆底

廢話少講,入去坐坐,俾人通兩嘢先!

又係衰左怕坐監
實在令我太失望無一個係真找數

判性愛服務令一百小時,用肉體向市民謝罪。

引用:
原帖由 theharbourside 於 2019-4-10 11:07 AM 發表
這是叛國罪,佔中九男女必須押往北京,判處死刑,藉此平息民怨。
係大陸一早打左靶了

咁驚就唔好犯法啦
陳大律師

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-4-10 11:08 AM 發表
判性愛服務令一百小時,用肉體向市民謝罪。
呢件嘢幪頭入閘都唔掂喇

我要真找數!!!
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-4-10 10:55 AM 發表
發起2014年違法佔領行動的「佔中三子」戴耀廷、陳健民及朱耀明,以及現任立法會議員陳淑莊及邵家臻等9名男女,在佔中案中被

仆佢個臭街
又話無怨無悔
但又要求求情判小於一個月

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190410/bkn-20190410090251626-0410_00822_001.html ...

引用:
原帖由 潮水西流 於 2019-4-10 11:09 AM 發表

係大陸一早打左靶了
請你尊重祖國,稱呼祖國做大陸,是貶低祖國,破壞央港關係,你必須立即修正。

判臭鷄重囚

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]