• 瀏覽: 9,463
  • 回覆: 73
+6
這是法國巴黎,不是買蘋果,也不是三星,是買 #華為,現在華為做到了,讓其它歐洲國家也來排隊買中國“#智造”的手機。

附件

56962123_2203298683083108_7503308256954023936_n.jpg(122.42 KB)

引用:
原帖由 wk1981118 於 2019-4-9 11:31 AM 發表
這是法國巴黎,不是買蘋果,也不是三星,是買 #華為,現在華為做到了,讓其它歐洲國家也來排隊買中國“#智造”的手機。
買蘋果都排咗好多年啦。
睇耐啲先啦,唔好一朝得志。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-4-9 12:13 發表

買蘋果都排咗好多年啦。
睇耐啲先啦,唔好一朝得志。
中國有啲好嘢你就唔舒服,返屋企問下你老豆老母洗邊度來的,英國?米國?日笨?

引用:
原帖由 akoko 於 2019-4-9 12:20 PM 發表

中國有啲好嘢你就唔舒服,返屋企問下你老豆老母洗邊度來的,英國?米國?日笨?
9成系越南仔。

引用:
原帖由 akoko 於 2019-4-9 12:20 PM 發表

咁之前派蘋果嘅老豆係乜呢?
你唔舒服咗好多年哩。

引用:
原帖由 WILSON-QE999 於 2019-4-9 12:29 PM 發表

9成系越南仔。
十成十係阿祖自願得來的!

有圖有真相,好多人陸續去搶購買華為

紅米、小米價廉物美真係好抵玩

引用:
原帖由 WILSON-QE999 於 2019-4-9 12:29 PM 發表

9成系越南仔。
好多巴仔

唔好求能其,cap個圖就九吹買華為

賤體字真係睇到你一舊雲

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-4-9 12:32 PM 發表

咁之前派蘋果嘅老豆係乜呢?
你唔舒服咗好多年哩。
奇怪,我用apple多年,由mac機開始,從冇唔舒服,雖然而家用華為好開心。

你唔舒服係變態心理,係病黎。

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-9 01:56 PM 發表

奇怪,我用apple多年,由mac機開始,從冇唔舒服,雖然而家用華為好開心。

你唔舒服係變態心理,係病黎。
唔舒服係你講,無心之言往往正是真意思。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]