• 瀏覽: 12,841
  • 回覆: 5
+2
引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-7 11:39 AM 發表
蘋果向高通和三星採購5G芯片的過程接連碰壁,似乎遭遇到了無5G芯片可用的窘境。

據台灣鉅亨網4月3日報導,高通與蘋果的專利大戰從去年至今未見止息,蘋果手機製造便轉向了英特爾芯片。然而,對蘋果來說,這並不是理想的解決方案,因為英特爾芯片在功能方面落後於高通,更影響到了蘋果的市場競爭力,因此蘋果仍在尋找其他選擇。

報導稱,在英特爾5G芯片研發落後的情況下,傳出蘋果可能要2020年才能推出可 ...
真係唔該柒小陣啦,信果個就無心用,咁弱智嘅新聞都信,唔該檢討吓智商啦

,
引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-7 12:16 PM 發表

你其實有冇睇內文? 定係又係睇完題目就發表 "高見"?
咁你想表達乜嘢呀,apple 會無芯用,傻的嗎,信果個真係智障2019同2020分別大咩,就算今日出你會咩on9

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-7 12:22 PM 發表

你都唔係第一次, 連我地講緊咩都唔知就加把口, 仲以為自己好醒. 我地講緊 apple會無5G芯片用, 而呢個情況已經可以肯定會維持一段時間.
信果個真係智障2019同2020分別大咩,就算今日出你會買咩on9,係呀最多咪維持到你打完J囉

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-7 12:46 PM 發表

你連我地講緊咩都唔知, 似乎智障果個係你.

2019同2020分唔大? 你同年年出新機昆FANS洗錢的蘋果講吧.
係對你分別大啫,正常人梗係等出晒先買做個精明消費者,唔通好似伱咁柒唔切咩咁心急驚用唔到5G呀

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-7 04:51 PM 發表

你連我地講咩都未知就入來比人笑, 似乎柒唔切果個係你.
再者, 咁我又唔介意蘋果繼續落後既.
唔知去邊揾條流料就成班懵佬就係度圍爐互J,咁大間apple 使你班廢坑擔心,會無5G芯用,2020好快到擔心吓自己好過啦今時今曰先達門口仲有一大班大陸佬收apple機,從未見過收大陸機囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]