• 瀏覽: 12,842
  • 回覆: 99
+2
就算得番3G,d死忠咪又會乖乖送錢換機

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-7 12:46 PM 發表

你連我地講緊咩都唔知, 似乎智障果個係你.

2019同2020分唔大? 你同年年出新機昆FANS洗錢的蘋果講吧.
係對你分別大啫,正常人梗係等出晒先買做個精明消費者,唔通好似伱咁柒唔切咩咁心急驚用唔到5G呀

引用:
原帖由 u6968078899 於 2019-4-7 12:08 PM 發表

真係唔該柒小陣啦,信果個就無心用,咁弱智嘅新聞都信,唔該檢討吓智商啦
人地今年出5g手機,蘋果要2020先出到5g手機,咁偏文章又講得無錯喎!遲人一年出唔係遲人一兩個週期咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 u6968078899 於 2019-4-7 01:24 PM 發表

係對你分別大啫,正常人梗係等出晒先買做個精明消費者,唔通好似伱咁柒唔切咩咁心急驚用唔到5G呀
你連我地講咩都未知就入來比人笑, 似乎柒唔切果個係你.
再者, 咁我又唔介意蘋果繼續落後既.

引用:
原帖由 ivanhohoho2 於 2019-4-7 01:45 PM 發表

人地今年出5g手機,蘋果要2020先出到5g手機,咁偏文章又講得無錯喎!遲人一年出唔係遲人一兩個週期咩?
果個傻仔應該係睇完標題, 以為話蘋果乜芯片都唔用得, 所以入來以為可以笑其他人. 佢唔知原來講緊蘋果冇5G芯片用, 唯有九唔搭八咁死撐. 所以唔洗同佢太認真.

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-7 04:51 PM 發表

你連我地講咩都未知就入來比人笑, 似乎柒唔切果個係你.
再者, 咁我又唔介意蘋果繼續落後既.
唔知去邊揾條流料就成班懵佬就係度圍爐互J,咁大間apple 使你班廢坑擔心,會無5G芯用,2020好快到擔心吓自己好過啦今時今曰先達門口仲有一大班大陸佬收apple機,從未見過收大陸機囉

Apple設計者已丁,後來者不思進取食老本,從沒想到再度昇級科技,5G一出自然無芯可用,現在誰有5G芯就是笑到最後,apple將淪落為如3代老人機,更不幸4代機是被滷味安裝後門。。。任由監控!

黑蘋話冇問題, 我地可以重新包裝 iphone7 做 "華為大小姐都擁有既手機".

一間現金富可敵國的公司,唔知點解唔自己做多d科硏?

台媒很哀傷?

引用:
原帖由 onnam 於 2019-4-7 09:12 PM 發表
一間現金富可敵國的公司,唔知點解唔自己做多d科硏?
佢估唔到對手追得咁快..
當佢著重大陸市場時,已經慢左兩三年..
另外科研搞得好就話,搞唔好就燒晒d本同利潤..

而家個話事人觸覺不足,同時對手亦不弱

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-4-7 09:25 PM 發表

佢估唔到對手追得咁快..
當佢著重大陸市場時,已經慢左兩三年..
另外科研搞得好就話,搞唔好就燒晒d本同利潤..

而家個話事人觸覺不足,同時對手亦不弱 ...
個人覺得IP6之後, 基本已欠創新, 全是舊瓶新酒

華為賣畀國產手機都唔夠畀,仲賣畀你唉瘋???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]