• 瀏覽: 32,268
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-7 04:04 PM 發表

咁就快啲畀華為、小米.....用啦!

大陸大大話話幾億部機,人地控制ios/安卓,
點download 新操作系統?
中國已經建設24台主根服務器,美國所有的科技中國都有備份,何時替代反擊,就要問中共了。

引用:
原帖由 eddiecpwong 於 2019-4-7 04:05 PM 發表

咁你講現大陸公司有咩發明係已經改變左全球習慣?
將很多商品由原本是外國制造改變為中國制造。

引用:
原帖由 eddiecpwong 於 2019-4-7 04:34 PM 發表

咁咪永遠都要跟人尾做阿二
不是永遠吧,當年美國也是跟英國的阿二,阿二超阿一非常正常的過程啦。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-4-7 05:02 PM 發表

你期望咬老綜既冚家剷識經濟???
逃傑還是搵到食的,有很多香樵人粉絲,他故意不中立,還是為了搵食啦。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-7 09:29 PM 發表

大佬,人地係廢左你手上部手機,
即係手機唔畀你同人通訊,
有幾多部主根服務器都無用。
操作系統是公開的技術,安卓同蘋果只是代表發明人,如果美國佬玩野,只要不承認他們的專利,或者另寫一套系統就可以了,都已經反哂面了,美國佬想告都冇得告。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-7 09:29 PM 發表

大佬,人地係廢左你手上部手機,
即係手機唔畀你同人通訊,
有幾多部主根服務器都無用。
有根服務器的用途,就是可以另寫操作系統。

陶傑是一個跪在洋人腳下的狗。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-8 09:26 PM 發表

美國政府話有證據,現在咪引導緊回美國審羅。
美國政府話伊拉克有大殺傷性武器,咁係邊度呢?美國政府一慣造假。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-8 11:38 PM 發表

有幾多單係假呀?淘寶多定美國多
中國的假不過是騙幾個小錢,而美國用造假的借口殺了幾十萬平民,而且毀滅了人地的家園。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-9 06:49 AM 發表

最大欺騙者你老毛殺害超過億人民,你唔先反省下?
老毛沒有殺害任何人,反而美國在全世界殺害了數千萬人。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-9 02:35 PM 發表

咁無恥得講得出既。
你才是無恥之徒,你也沒有資格評價毛澤東,老毛是民族英雄,印在人民幣上,沒有人能改變。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-4-9 12:00 PM 發表

唔好美化咗佢啦,佢係政策最終決定者,會影響好多人既生死架。
老毛不用美化,他的國父地位,無人能撼動,有人不喜歡屁用也沒有。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]