• 瀏覽: 32,275
  • 回覆: 475
  • 追帖: 1
+6
支持陶才子堅信美國荷里活1969年發明人類登月技術

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-6 10:08 AM 發表
原來已有6G, 為什麼要幫襯5豬
一早已有7G

引用:
原帖由 yc0688 於 6-4-2019 10:28 AM 發表

這篇文章正好證明陶傑是經濟白癡。
亦完全展現牠是活在尾主人給牠的狗籠內,牠應該説尾主人會推出57G才對

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-6 11:00 AM 發表

今次偷竊唔到啦
都唔明你日日係到打飛機有乜意思。。。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-6 11:22 發表

睇下對手如何營商,偷竊技術呀,簽國際合約又唔遵守,唔出手還是美國?
美國親口承認秘密監察偷竊
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190405/bkn-20190405070021455-0405_00972_001.html

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-4-6 11:52 AM 發表

你咪傻啦,得閒就翻牆睇下世界既事,日日只睇蘋果人家餵你睇的資訊,唔怪得係band seven畢業啦。
band seven 係咪即是“笨柒”咁解呀?      

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-4-6 10:29 AM 發表
不值一駁

福特是A
佳士拿是B
無論A贏還是B贏
贏家還是美國  ...

全世界只有美國一個國家 ?
本來大陰陶一心只有大陰帝國,點知大陰唔爭氣!咪投靠之前佢唱哀既侵侵

引用:
原帖由 yc0688 於 6-4-2019 10:21 AM 發表
6G咁少?說10G不是咁威,也不怕行內人笑話。
香港要玩777G

一路鬧美國 大陸人又送曬D仔女去美國讀書 精神分裂 加上Five毛係度亂吠 成個國家人民都痴線

引用:
原帖由 wu0919 於 2019-4-6 12:30 PM 發表
一路鬧美國 大陸人又送曬D仔女去美國讀書 精神分裂 加上Five毛係度亂吠 成個國家人民都痴線
咁又係嘅,真係唔啱,不過講到尾都係錢作怪,美國又何嘗唔係一路鬧中國又想係中國身上賺錢!
如果美國可以唔係中國身上賺錢又可以強大咁就真係巴閉啦

抄襲國永遠都係九流垃圾國,雖然個名叫強國

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-6 10:57 AM 發表

這個要另題再議,但英國為何衰落先,你講下啦。
半世紀前半個地球係英屬地!船堅炮利!半世後連英國自己都差點分裂!航母都唔多隻!影響力大不如前!

外人講咁多有乜用啫,人地總統都講左要讓尾國再次偉大、唔係衰落左、點樣再次偉大呀?

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-6 10:07 AM 發表
美國「衰落」了嗎?要回答這個小學生的問題,要弄清楚美國真正的對手是誰。

美國真正的對手,不是這個世界,而是自己,因為全人類IT的發明搖籃在矽谷,金融熱資在紐約。一有新玩意出來,必在美國,第一戰場,首先是自己打自己。

譬如,最新的一場美國內戰,是崛起的Netflix ,已經由一個所謂的分流平台,迅速發展為製作公司。Netflix威脅荷李活的派拉蒙、霍士、狄士尼,人才、資本、劇本,由比華利山出走, ...
6G是加佐佢老婆嗰G

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]