• 瀏覽: 32,385
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 wai1972 於 2019-4-8 07:34 PM 發表

是你條銀様話不須要人⋯⋯而家又話要,白痴無極限、睇下伊拉克及阿富汗先啦
你都亂泥,我話唔使好似你老毛咁要幾十萬人去打仗,無講過什麼人都不用,唔好講你咩樣那。

引用:
原帖由 vinsze_hk 於 2019-4-8 08:13 PM 發表

第一架車都唔係老美發明既,咁老美生產車,按樓主既logic唔係抄係咩?
咁咩叫抄襲偷竊?

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-4-8 08:14 PM 發表

證據呢,你話就係? 用吓腦啦。。。
美國政府話有證據,現在咪引導緊回美國審羅。

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-4-8 10:03 PM 發表

美國政府話伊拉克有大殺傷性武器,咁係邊度呢?美國政府一慣造假。
有幾多單係假呀?淘寶多定美國多

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-4-9 12:33 AM 發表

中國的假不過是騙幾個小錢,而美國用造假的借口殺了幾十萬平民,而且毀滅了人地的家園。
最大欺騙者你老毛殺害超過億人民,你唔先反省下?

引用:
原帖由 vinsze_hk 於 2019-4-9 08:58 AM 發表

自己冇車咪又係抄有車既國家做個車出來,唔係美國車邊到黎呀,等個個有車後自己"創新"出來呀?言語咁有藝術,都得~
你架C919飛機都係抄, 因為飛機唔係你發明

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-4-9 10:13 AM 發表

答案好簡單,因為元同清都並非由漢族人來統治,跟本就做緊係二等公民之嘛,咁樣點可能會覺得光彩呢?有可能你家族做慣奴才二五仔啦,先至覺得大清帝國好勁,所以亞貓亞狗做主人都無乜所謂囉。 ...
蒙忍連歷史都知少少扮代表,唔講遠古,淨五胡亂華五代十國都同你打亂種啦,知你對打亂種很敏感。

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-9 10:53 AM 發表

你祖家白鬼就最叻抄襲偷竊。

https://kknews.cc/finance/g2poom.html

為了盜取茶葉的秘密,東印度公司派遣擁有植物學知識和中國經驗的羅伯特·福瓊前往中國。

1848年9月,福瓊抵達上海。當時中國人對歐洲人很敵視。在這種情況下,福瓊弄了一套中國人穿的衣服,按照中國人的方式理了發,加上了一條長辮子,打扮得讓鄉下的農民認不出他是歐洲人, ...
copy and paste咁辛苦,最終白人是真金白銀買技術,不是偷竊。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-4-9 11:28 AM 發表

可惜!大陸張身份証係有種族分類架,已經有區別到啦,你估係香港咁求能其嗎?你用五代十國來比?果陣得個亂字咋,點可能同大一統朝代相提並論呢! ...
你大陸身份證是漢族,但你祖先已是匈奴鮮卑姜羯氐羌打亂種。

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-4-9 11:32 AM 發表

老毛沒有殺害任何人,反而美國在全世界殺害了數千萬人。
咁無恥得講得出既。

愚民奴才先會說出這種下流無恥的說話,一個人做盡傷天害理的事,還要去維護,你祖先今晚同你報夢。

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-4-9 02:44 PM 發表

老毛不用美化,他的國父地位,無人能撼動,有人不喜歡屁用也沒有。
他是老毛都無人可管。

引用:
原帖由 wai1972 於 2019-4-9 03:48 PM 發表

你終於想通,愚民奴才是十九才子陶傑,閣下亂七八糟的祖先今晚肯定跟你報夢,讚你叻仔,最緊要尊重自己的祖先,睡前自己照照境
分身帳號同類同事毛毛蟲,大家明白的。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-4-9 04:09 PM 發表

請問宜家中國仲有冇呢啲族裔呢?我祗知係已融入漢族,佢地身份早已轉變為漢族,邊個食咗邊個,已經一目了然,你咁講法,我地嶺南亦非漢族,擺明係南蠻啦,宜家咪一樣做咗漢族人。中國唔係靠霸佔併吞揾食,會有咁大版圖出現?你想用斷章取義手法,咁清朝係咪漢人揸莊先? ...
邊個斷章取義?你看族定自族,誰關心?

引用:
原帖由 vinsze_hk 於 2019-4-10 09:19 AM 發表

照樓主你及某d香港人既logic大陸野所有都係抄架啦,不過樓主你話老美咩都係創新就過份左d咁啦
你過路有冇睇哂所有對話?斷章取義,無很勇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]