• 瀏覽: 32,151
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-4-6 08:25 PM 發表

你都承認毒果銷量低呢
你自己幻想啦

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2019-4-7 12:18 AM 發表

欠全世界咁多錢嘅國家重唔衰落
咪傻啦,欠債多就衰落

引用:
原帖由 wai1972 於 2019-4-7 12:42 AM 發表

忠告樓主回頭是岸,睇少啲十九才子陶𠎀的無賴文章⋯⋯做回正常人
忠告做人唔好兩頭蛇,亂搬龍門,你主子都不斷印銀子的

引用:
原帖由 新聞小子 於 2019-4-7 07:34 AM 發表

陶傑 真係一個好可憐嘅人 以前經 敬重 佢係一個文人雅士 而家對佢嘅感覺 只有憤怒 顛倒是非黑白
你讀過佢邊本著作?唔好扮熟。

引用:
原帖由 ono119394 於 2019-4-7 08:12 AM 發表

佢話有咪由得佢囉。佢以為 5同6 係型號嘛,吾好教精佢呀。
美國已經有這種技術是不出奇,去火星都只有美國。

引用:
原帖由 chguxi 於 2019-4-7 08:48 AM 發表
呵呵,中國正在衰落,中國正在崩潰。陶生,天光啦,仲係道發夢啊。
你有冇睇過篇文架,寫野前都要做功課架,咁懶架

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-7 09:07 AM 發表

吓,阿差都成功去火星啦,咪講大話呃人勒。

https://scitechvista.nat.gov.tw/c/szqW.htm

今(2014)年9月24號,由印度太空研究組織發射的「火星軌道探測器」成功進入環繞火星的軌道,使印度搶在中國與日本之前,成為第四個成功進行火星探測任務的國家。目前為止,各國火星探測任務的失敗率高達五成,印度卻能第一次嘗試就成功,因此備受矚目 ...
美國是邊年有火箭到火星呀?醒醒啦,第一批太空人去火星都是美國人。

引用:
原帖由 kenwong131415 於 2019-4-7 09:20 AM 發表

完全冇邏輯
願聞其詳

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-4-7 09:24 AM 發表

所以美國飛機大炮最勁,嗱!哩班典型奴隸啦

八國聯軍當年在北京城,大把人同佢地引路

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-4-7 08:23 AM 發表

上腦嘅白痴香港多的是
無理據,就別謾罵啦

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-4-7 09:31 AM 發表

所以要屌爆啲漢奸囉!
什麼是漢奸?解釋下啦,成日得個講,自己講咩都唔知

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-7 09:30 AM 發表

吓,你睇荷里活電影當真? 
你話係邊國

引用:
原帖由 kenwong131415 於 2019-4-7 09:37 AM 發表

仍然領先唔代表冇衰落,優勢縮減亦係衰落徵兆。「衰落」一般理解係正在走下坡。
佢D邏輯只係大到D街市師奶
你主子嘅國際影響力自從金融海嘯後已大不如前,其他經濟大國俾老尾拖累,已經好唔妥佢。全球各國都開始減低美元在外滙儲備中的比例已說明一切。 ...
用不用美玩做儲備,是各國的內政,你唔係呀

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-7 10:58 AM 發表

吓,你睇完絕地救援套片竟然以為你老美派左太空人去火星?
吓,你睇左套偷竊人既流浪火星,你當真事呀?

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-4-7 10:59 AM 發表

你咪係囉
即係唔識啦。再問你毛澤東,汪精衛,邊個係漢奸。睇你都係昂昂下,答唔出。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]