• 瀏覽: 2,844
  • 回覆: 52
【21:30】新增街坊訪問

深水埗街頭發生企圖強姦案!警方於本周一傍晚6時17分接獲市民報案,指一名男子於深水埗南昌街221號對開企圖強姦一名16歲校服少女不果後逃去。警員接報到場與市民合力追截,在巴域街發現並制服疑犯,其間疑犯涉嫌用手襲擊一名男警。警員手部受傷,清醒被送往明愛醫院治理。案件交由深水埗警區刑事調查隊第十隊跟進。
警方經調查後,一名40歲姓周本地男子涉案被捕,並已被暫控以一項企圖強姦罪及一項襲警罪。案件將於明日於西九龍裁判法院提堂。
~~放左一定再犯,下個未知的受害者好像在等佢放監.
~攞一星身份証

新聞來源連結:

https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190403/59445698

哦!原來係揸香港身分證人仕,唔係網軍針對嘅南亞人

人渣,打靶

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2019-4-5 07:31 AM 發表

警方經調查後,一名40歲姓周本地男子涉案被捕,並已被暫控以一項企圖強姦罪及一項襲警罪。案件將於明日於西九龍裁判法院提堂。
~~放左一定再犯,下個未知的受害者好像在等佢放監.
~攞一星身份証
...
紅色呢句在連結的冇提過喎!!!!!!!!

係咪樓主創作架?????

駛乜走ar,屈條女偷影佢咪得lor

引用:
原帖由 我要真小西 於 2019-4-5 08:16 發表

做呢類事
唔係南亞就係黃畜
一定係, 除非唔係
係咪黃皮膚呢

漢語玩家馬道立又會解釋咩係企圖

又係呢啲「本土淫渣」
引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2019-4-5 07:31 AM 發表

深水埗街頭發生企圖強姦案!警方於本周一傍晚6時17分接獲市民報案,指一名男子於深水埗南昌街221號對開企圖強姦一名16歲校服少女不果後逃去。警員接報到場與市民合力追截,在巴域街發現並制服疑犯,其間疑犯涉嫌用手襲擊一名男警。警員手部受傷,清醒被送往明愛醫院治理。案件交由深水埗警區刑事調查隊第十隊跟進。

啲「仇中反中膠」屈落去南亞人度,都無計㗎。
引用:
原帖由 133331628 於 2019-4-5 07:51 AM 發表
哦!原來係揸香港身分證人仕,唔係網軍針對嘅南亞人

之前有版友屈落去「南亞人」度
引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-4-5 08:12 AM 發表

紅色呢句在連結的冇提過喎!!!!!!!!

係咪樓主創作架?????

引用:
原帖由 wasana 於 2019-4-5 09:42 發表

你祖先唔係咩
所以宇宙最強都係妳地,全世界都係有妳祖國基因

主題標籤 #裁判法院
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]