• 瀏覽: 61,454
  • 回覆: 761
  • 追帖: 4
+19
華人置業前主席劉鑾雄就《逃犯條例》修例草案,向高等法院申請司法覆核。

劉鑾雄委聘的律師行發表聲明,表示今天已經就《逃犯條例》及《刑事事宜相互法律協助條例》的修例草案,向高等法院申請尋求司法覆核許可,申請的副本已經送交律政司司長。

唔駛問呢位劉先生一定係反中亂港既黃人

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/545979/

西環愛將、建制派議員、何君堯執業律師
支持劉生

修訂咗,呢條友仔就要過去服刑。

一早就話咗,罪犯最怕《逃犯條例》修例。
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-4-1 12:44 PM 發表
華人置業前主席劉鑾雄就《逃犯條例》修例草案,向高等法院申請司法覆核。

劉鑾雄委聘的律師行發表聲明,表示今天已經就《逃犯條例》及《刑事事宜相互法律協助條例》的修例草案,向高等法院申請尋求司法覆核許可,申請的副本已經送交律政司司長。

唔駛問呢位劉先生一定係反中亂港既黃人

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videop ...

搶先過長洲履核王!

完美展示左最怕引渡條例既就係罪犯 X 2

身無屎,都唔知怕乜野。
引用:
原帖由 refugee 於 2019-4-1 12:46 PM 發表
完美展示左最怕引渡條例既就係罪犯

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-1 12:48 PM 發表
修訂咗,呢條友仔就要過去服刑。

一早就話咗,罪犯最怕《逃犯條例》修例。
本土親共商人都會犯法既咩???

用咩理由申?

我覺得都係最多係拖延,

其實條友仔仲有幾多年命?

仲以為係愚人節

點解唔會犯法???

你嘅邏輯好有問題喎

你唔係支持「違法達義」呀???
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-4-1 12:49 PM 發表

本土親共商人都會犯法既咩???

拖得就拖,希望修例快啲完成。
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-4-1 12:50 PM 發表
其實條友仔仲有幾多年命?

其實今次左仔都不是太落力支持政府。
較為中立的市民,今次也不太反泛民。
林鄭,你有何想法?

大劉終于出手了~
怕得要死~

主題標籤 #律政司
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]