• 瀏覽: 2,758
  • 回覆: 45
+8
樓主一定喺逃犯或準備到境外犯案啦!驚撚到咁

引用:
原帖由 今天的事今晚做 於 2019-4-1 07:13 AM 發表
樓主一定喺逃犯或準備到境外犯案啦!驚撚到咁
你係咪大陸高層人士,想亂咁捉香港人返大陸坐監,收到錢就放入,大陸可能有呢啲事發生架

有人可能為咗討好大陸人,咪剝奪香港人人權囉,香港最後只有玩完

大陸肯亂捉就好。捉哂班黃狗,香港安靜d

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-4-1 07:05 AM 發表
建制議員(當然必然有民建聯一份)為私利,為了自己出人頭地,出賣香港,幫大陸剝削香港人受基本法的本已不強的保障 ——— 多次DQ議員及候選人,剝奪市民政治權利以減少對自己的反對聲音; 又強詞奪理奪去市民的結社自由,明顯抵觸你們叫人擁護的基本法;現更企圖修改移交逃犯條例,主動放棄以本港法律維護的市民權利,一次又一次,呢班以李慧瓊何君堯梁美芬等為首的人渣,支持剝奪港人利益的議案. 牠們每人都已經鑿上了" ...
樓主說建制派議員為了自己出人頭地,泛民議員又可嘗不是呢?

我投票給他們,就是要這么作,民意哦!

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-4-1 07:05 AM 發表
建制議員(當然必然有民建聯一份)為私利,為了自己出人頭地,出賣香港,幫大陸剝削香港人受基本法的本已不強的保障 ——— 多次DQ議員及候選人,剝奪市民政治權利以減少對自己的反對聲音; 又強詞奪理奪去市民的結社自由,明顯抵觸你們叫人擁護的基本法;現更企圖修改移交逃犯條例,主動放棄以本港法律維護的市民權利,一次又一次,呢班以李慧瓊何君堯梁美芬等為首的人渣,支持剝奪港人 ...
DQ yellow team 相當正常呀

引用:
原帖由 carmen21 於 2019-4-1 07:32 AM 發表
大陸肯亂捉就好。捉哂班黃狗,香港安靜d
x2

你係咪係台灣殺左人,所以怕比人引渡

引用:
原帖由 西門町 於 2019-4-1 07:30 AM 發表

你係咪大陸高層人士,想亂咁捉香港人返大陸坐監,收到錢就放入,大陸可能有呢啲事發生架
亂捉都唔駛立例都捉喇,可以有西九亂捉,可以當街捉上車,又有高鐵運解放軍,泛民每次都係用相同口號嚇人,比啲新意好冇。

引用:
原帖由 西門町 於 2019-4-1 07:31 AM 發表
有人可能為咗討好大陸人,咪剝奪香港人人權囉,香港最後只有玩完
乜香港人既人權係包括去世界各地冇引渡條例既國家地區,殺人強姦放火既咩。

呢個政黨為咗舔共一向出賣港人利益!

引用:
原帖由 hkpeng 於 2019-4-1 07:37 AM 發表
我投票給他們,就是要這么作,民意哦!
寫簡體字嘅大陸人無投票權架,咪扮野

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]