• 瀏覽: 5,738
  • 回覆: 82
+4
遊行期間,自稱旺角佔領區女村長鳩嗚團女常客畢慧芬拍了一下黎智英膊頭,問他:「你做乜咁驚呀?係咪驚畀人引渡返大陸?」黎只是尷尬地笑一笑。

誰最怕修訂《逃犯條例》?一定不是市民。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190331/mobile/bkn-20190331151513200-0331_00822_001.html

請大家提名最怕修訂《逃犯條例》的搞屎棍名單

兩大漢奸領袖

引用:
原帖由 sohotabc 於 31-3-2019 17:57 發表

我實會揾人搞你嘅
陳日軍話如果搞賓周就預埋佢

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-3-31 05:57 PM 發表

我實會揾人搞你嘅
我實會揾人搞9你嘅

引用:
原帖由 d7kkiller 於 2019-3-31 05:52 PM 發表
請大家提名最怕修訂《逃犯條例》的搞屎棍名單
香港4人幫

引用:
原帖由 d7kkiller 於 2019-3-31 05:51 PM 發表
民間人權陣線今午(31日)發起反對修訂《逃犯條例》遊行,「搞事四人組」其中三人,包括壹傳媒黎智英、天主教香港教區退休主教...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190331/photo/bkn-20190331151513200-0331_00822_001_01b.jpg?20190331174706

誰最怕修訂《逃犯條例》?一定不是市民。

新聞來源連結:
htt ...
加拿大都因為有類似的法律,
孟晚舟先會係加拿大被捕。

修例遊行害人不淺

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-3-31 05:56 PM 發表
捉硬⋯可以屈嫖妓 ;搵幾個大嗎哭哭啼啼攪店許
看來你好熟手喎

釘書健話齋,就算無惡法,都仲有強力部門做緊野!
點解而家先咁驚呢!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]