• 瀏覽: 13,680
  • 回覆: 100
+2
呂良偉夫婦、張智霖夫婦、蔡一智夫婦、任達華夫婦等今日在九龍灣出席一個鐘錶品牌舉行的派對。

成班「老海鮮」借慈善為名,出嚟拗撈; 難得「宇宙最強」搭個雞掤出嚟,仲唔搏老命抽咩?!

新聞來源連結:

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190329&s=7018882&a=59428528

仆你個街!毒果嚟嘅!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-30 11:18 AM 發表
呂良偉夫婦、張智霖夫婦、蔡一智夫婦、任達華夫婦等今日在九龍灣出席一個鐘錶品牌舉行的派對。

成班「老海鮮」借慈善為名,出嚟拗撈; 難得「宇宙最強」搭個雞掤出嚟,仲唔搏老命抽咩?! ...
丁力有個富貴老婆,駛 L 拗撈咩

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-3-30 11:32 AM 發表
丁力有個富貴老婆,駛 L 拗撈咩
日日坐嚮Landmark..........

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-30 11:33 AM 發表

日日坐嚮Landmark..........
high tea

毒果嚟嘅,乜仲有人睇垃圾報嘅咩

呢班人大半生都以為世界為佢地轉,點知一出去外面世界就出事,現哂形。醜。

面係人哋俾 ...

引用:
原帖由 股海神針 於 2019-3-30 11:50 AM 發表
呢班人大半生都以為世界為佢地轉,點知一出去外面世界就出事,現哂形。醜。
華文傳媒吹到佢上宇宙,有乜法子唔孕育出「玻璃心」??

就算我去參加外國朋友婚宴冇位座,最多咪屌9個主人家招乎不週。

點會拉到去侮辱民族呀?

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2019-3-30 11:55 AM 發表
就算我去參加外國朋友婚宴冇位座,最多咪屌9個主人家招乎不週。

點會拉到去侮辱民族呀?
明顯係借題向中共交心,葉4上演,應該可以灌水了!!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-30 11:53 AM 發表

華文傳媒吹到佢上宇宙,有乜法子唔孕育出「玻璃心」??
轉載一個(蘋論) 講得好啱

(...汪屍屍成撚日當自己世界小姐, 去邊都裝扮到極其隆重,
風頭蓋過老公 不止還當正自己係名媛, 徐子淇李嘉欣都給她比下去
其實佢只係一個男演員的老婆, 守下本份啦! ….)

引用:
原帖由 股海神針 於 2019-3-30 11:50 AM 發表
外你條啫咩,响香港發生㗎。。自己地頭都遇狗眼唔嬲就假嘞。

引用:
原帖由 josonlai 於 2019-3-30 12:04 PM 發表

外你條啫咩,响香港發生㗎。。自己地頭都遇狗眼唔嬲就假嘞。
成班港星在場,無人有感受辱,係得佢遇「白眼」?係咪佢唔了解西方文化?其實係獲「特別招呼」呀??

首先我想問一個問題,偽人做咗咩好人好事,要令人關注佢哋,有公共性?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]