• 瀏覽: 16,560
  • 回覆: 176
+3
日本狗竟然吾聽主人話,小心主人劏左你來食😂😂😄😄

美國最後係上網最慢既國家

黃絲們,以後去日本會被共產黨監控的,千萬唔好去日本啊,當然可以去你哋心中的民主聖地彎彎。不過去咗彎彎唔好成日講一件事超過三次,唔好成日食同一樣嘢,否則會被罰款的。

引用:
原帖由 akoko 於 2019-3-29 09:54 PM 發表

佢只會判引渡還是不引渡。
對啦, 反正最後 會當庭宣佈 拒絕引渡
各種跡象 越來越利於 孟晚舟

引用:
原帖由 akoko 於 2019-3-29 09:58 PM 發表
黃絲們,以後去日本會被共產黨監控的,千萬唔好去日本啊,當然可以去你哋心中的民主聖地彎彎。不過去咗彎彎唔好成日講一件事超過三次,唔好成日食同一樣嘢,否則會被罰款的。 ...
下場還真淒慘啊 ... 電話不能用

如果我係華為夠骨氣, 個個國家都賣5G網絡設備比佢地, 淨係唔賣比老美, 加拿犬, 呆灣

引用:
原帖由 LonelyPlanet 於 2019-3-29 09:30 PM 發表
𠍇青又少咗一個地方去旅行啦
點會呀,救生員去咗都唔捨得返黎。

引用:
原帖由 mugqq 於 2019-3-29 09:59 PM 發表
如果我係華為夠骨氣, 個個國家都賣5G網絡設備比佢地, 淨係唔賣比老美, 加拿犬, 呆灣
華為和愛立信 授權協議時 應該 規定,售給台灣的設備 使用到華為技術時 必須貴 10倍
讓台灣凱子做到底

日本仔話 我地都唔用5G
3G都夠用啦

天天5雞,是不是用左華為就世界第一,第一後又是不是繼續返工搬磚

引用:
原帖由 hlover96 於 2019-3-29 08:57 PM 發表
日本政府今天發表談話說,不會在有關採用5G通訊技術問題上,對特定的國家和企業實施排除。

【日本新聞網3月29日消息】日本政府今天發表談話說,不會在有關採用5G通訊技術問題上,對特定的國家和企業實施排除。
日本政府的這一談話,意味着日本政府將不會禁止華為和中興等中國企業在日本推銷他們的5G技術和設備。
這一談話是日本內閣官房長官菅義偉在今天的記者會上發表的。他說:“關于新一代通訊規格的5G技術 ...
陰謀論來說公主的電腦內所有資料已被破解秘密已不是秘密所以無雖禁止😏😏😏😏😏

點解又係簡體字嘅?

引用:
原帖由 kks668 於 2019-3-29 10:18 PM 發表
點解又係簡體字嘅?
中國製造假新聞

美國佬自己禁咪得囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]