• 瀏覽: 24,814
  • 回覆: 270
  • 追帖: 1
+3
士可殺,不可辱!身為「宇宙最強」的甄子丹前晚出席其擔任聯席主席的慈善晚宴時竟被種族歧視,曾言「何時何地祖國堅決不容侵犯」

有人為左$甘願做某國既狗,比人侮辱亦應預左啦!況且祗係你自己認為自己國際巨星,並唔代表人地當你係!某國國民在外四處所言所行盡顯冇文化冇修養,又口出狂言犯眾憎四處出醜!跟本外人眼中早就就討厭d所謂既人!某人仲擦鞋擦到出哂口成只奴才!點會受人尊重😒😒😒😒😒

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190327/bkn-20190327034139474-0327_00862_001.html

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-3-27 11:22 AM 發表
士可殺,不可辱!身為「宇宙最強」的甄子丹前晚出席其擔任聯席主席的慈善晚宴時竟被種族歧視,曾言「何時何地祖國堅決不容侵犯」

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190327/photo/bkn-20190327034139474-0327_00862_001_01b.jpg?20190327045200

有人為左$甘願做某國既狗,比人侮辱亦應預左啦! ...
自己認為自己國際巨星,並唔代表人地當你係!

至少人地敢公然離場唔洗比面佢地,換轉係你咪笑笑口坐返低

宇宙最強

米住先......你還你, 你不代表所有中國人

東亞病夫

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-3-27 11:23 AM 發表

自己認為自己國際巨星,並唔代表人地當你係!
佢係邊個場合自認係國際巨星?
有冇link俾大家睇下。

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2019-3-27 11:23 AM 發表
至少人地敢公然離場唔洗比面佢地,換轉係你咪笑笑口坐返低
同意
那些漢奸走狗假西還要不斷送子女家屬財產去給人侮辱

有些還要嫁給外國人給中出

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-3-27 11:34 AM 發表

佢係邊個場合自認係國際巨星?
有冇link俾大家睇下。
冇㗎!屈佢之嘛⋯⋯

香港, 實在太多見到鬼佬就鳩縮既奴才.
呢群奴才又長期患上紅眼症, 唔抵得人家敢於同鬼佬對抗. 

丹爺係咪國際巨星唔知但至少佢有種向種族主義說不. 

識得個朋友做地勤,想當年丹𨳊做左Ask Yip,有次喺機場櫃臺,我朋友俾佢指住屌到仆街,但問題係丹爺自己唔啱上唔到機定咩,忘記左

收皮啦

又博宣傳

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]