• 瀏覽: 2,114
  • 回覆: 36

北美洲21世紀偉大產品,殺人落毒金腰帶

遲D出D愛滋病皮糖, 海洛英jelly, 梅毒漢堡包, 可能會受班崇洋L歡迎喎

大麻空氣混合機好,室內24小時自HIGH

引用:
原帖由 willy222 於 2019-3-29 11:38 PM 發表
美加係呢方面播毒真係不遺餘力囉.

引用:
原帖由 willy222 於 2019-3-29 11:38 PM 發表
北美班自由戰士好快黎香港司法67大麻合法化,搵氾民漢奸會開城門

引用:
原帖由 戰牛30000 於 2019-3-29 23:41 發表

北美班自由戰士好快黎香港司法67大麻合法化,搵氾民漢奸會開城門
我又睇下班友敢唔敢,真係有人咁做,嘈到佢落台

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-3-29 23:40 發表

美加係呢方面播毒真係不遺餘力囉.
繼續落去,我相信呢啲國家都為時不遠

老美幾時出大麻 condom?

無咁危險呀!正路應該有晒明顯警告標籤啩

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-3-29 11:50 PM 發表
無咁危險呀!正路應該有晒明顯警告標籤啩
細路一定識睇,北美小朋友三歲都識依D

引用:
原帖由 戰牛30000 於 2019-3-29 11:51 PM 發表

細路一定識睇
關事?

引用:
原帖由 d_lau 於 2019-3-26 03:46 PM 發表
美國著名糖果 Jelly Belly 品牌創辦人推出注入大麻的橡皮糖產品,且供不應求。

目前美國已有多個州實施休閒類大麻合法化,並容許食品加入大麻成分。而知名的 Jelly Belly橡皮糖創般人也開始生產此類產品並在網購平台上發售。其在賣掉 Jelly Belly 又投入了建立 Sp...

https://img.technews.tw/wp-content/uploads/20 ...
好多加拿大L運晒D大麻花黎香港販毒,懷疑D糖已流入香港,香港有間隊草樓上BAR,D人係BAR渡吸大麻,食環冇人執法,剩係識用除草劑

火麻仁同大麻有咩關系
係咪食吾吸就冇果種飄飄然的害處?
無知一問

引用:
原帖由 okpak 於 2019-3-30 12:10 AM 發表
火麻仁同大麻有咩關系
係咪食吾吸就冇果種飄飄然的害處?
無知一問
你去飲下火麻仁咪知,唔駛問

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]