• 瀏覽: 60,884
  • 回覆: 391
  • 追帖: 1
+6
幫老公 推下人氣 用吳京個套 愛國情懷

以為自己係邊位

你走撚左人哋都未必知!所以特登提下大家

引用:
原帖由 supremeabc 於 2019-3-26 02:52 PM 發表
睇到啦 !  甄子丹已經咁出名都仲會俾鬼佬睇唔起 !  根本鬼佬尤其係白人係最種族歧視最睇人唔起 !
香港人仲要歧視自己中國人反而甘心做洋奴但人地只當你係奴隸 !  係非常可恥 !  

甄子丹以聯合主席的身份與太太汪詩詩及女兒出席大型慈善晚宴,不過卻發生不愉快事件,事後詩詩在社交網站IG發文表示竟然在港經歷電影《綠簿旅友》中的不公平對待,並以「#中國人不是東亞病夫」作h ...
甄子丹,做得好  

引用:
原帖由 聖利aaron 於 2019-3-26 05:03 PM 發表
洋人場合佢地出席唔少
剩係今次會甘?
有d野既
好似上次在外國做一半show就唔做。

引用:
原帖由 briancccc 於 2019-3-26 05:26 PM 發表
我係美國十幾年呢啲野真係見慣晒。美國人對中國人好面色隨非佢地有求於你。用完或攞完著數一定踢走你。佢哋心目中的白黑紅黃,黃種是最低等的。所以黃種人要自強先可以將呢個定律改變。 ...
你見慣晒!也習慣晒?

子丹都唔俾面,其他中國人米仲差

Andrew Boose

竟然有 10 隻嬲豬豬,如果唔計係分身,有 5% 係漢奸走狗。

中國人身份同政治無關,甄家做得好啱。

可憐有啲人個腦裝草
引用:
原帖由 supremeabc 於 2019-3-26 02:52 PM 發表
睇到啦 !  甄子丹已經咁出名都仲會俾鬼佬睇唔起 !  根本鬼佬尤其係白人係最種族歧視最睇人唔起 !
香港人仲要歧視自己中國人反而甘心做洋奴但人地只當你係奴隸 !  係非常可恥 !  

甄子丹以聯合主席的身份與太太汪詩詩及女兒出席大型慈善晚宴,不過卻發生不愉快事件,事後詩詩在社交網站IG發文表示竟然在港經歷電影《綠簿旅友》中的不公平對待,並以「#中國人不是東亞病夫」作h ...

引用:
原帖由 楓葉紅於二月花 於 2019-3-27 05:51 AM 發表

你見慣晒!也習慣晒?
呢度多左好多突然住外國十幾年既人。
跟住指指點點外國?
但唔明點解比人指指點點都重要住外國?

葉問4

唔知道楊紫瓊,蘇永康夫婦,劉嘉玲等人(不能盡錄)有冇比人歧視呢?

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-3-27 01:02 AM 發表

咁汪詩詩係甄子丹邊個呀?唔好話無關係呀?我係咩?我咪係一個有普通常識嘅中國人囉!
咁甄子丹有出post?有話俾人岐視?標題都係用條女個名,明顯係條女博上位啦。用腦諗下啦

其實沒看內容是沒必要留言的
引用:
原帖由 19chris 於 2019-3-27 08:02 AM 發表

有本事唔洗去外國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]