• 瀏覽: 3,994
  • 回覆: 52
涉事的非牟利團體負責人澄清,活動由學生自發主辦,學生當日已按場主要求清潔場地。

陣間又粉塵爆炸果陣...班學牲又賴三賴四了......

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/4149779-學生租場開色粉派對恐釀塵爆-業主鬧爆:入咗電器

「本土」學生個腦真係生係屎忽度
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-3-26 07:32 AM 發表
涉事的非牟利團體負責人澄清,活動由學生自發主辦,學生當日已按場主要求清潔場地。

陣間又粉塵爆炸果陣...班學牲又賴三賴四了......

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/4149779-學生租場開色%E ...

自從「佔中」之後,「本土」學生腦能力急速下降。
引用:
原帖由 refugee 於 2019-3-26 07:34 AM 發表
港人去到邊都被視為過街老鼠就係咁解

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-3-26 07:45 AM 發表

我哋十零歲嗰陣應該都係咁上下

學生喜歡吸塵

明知危險,清潔又麻煩,仲玩啲咁嘅嘢,佢地唔返自己屋企玩

班學生唔細,攪手就係知會咁,先出外租場,仲事先講明會玩顔料,咁好部署,場主太小氣。

引用:
原帖由 Kahim 於 2019-3-26 08:06 AM 發表
班學生唔細,攪手就係知會咁,先出外租場,仲事先講明會玩顔料,咁好部署,場主太小氣。
曲線要講明

引用:
原帖由 Chelseaaa 於 2019-3-26 07:56 發表

我哋十零歲嗰陣應該都係咁上下
嗰陣時 未爆過 當然仲可以咁講,依家仲要喺室內玩粉塵扮童真

唔係俾咗錢租場,就可以破壞人哋嘅地方

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-3-26 07:46 AM 發表
自從「佔中」之後,「本土」學生腦能力急速下降。

學牲

弱撚智廢青

細個都知整壞人嘢係要賠,
睇到相入面d顏料搞到烏煙瘴氣,
而d學生就拍拍籮柚走人,
真係極無家教!😏😏😏😏😏

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]