• 瀏覽: 30,402
  • 回覆: 211
  • 追帖: 1
+8
會唔會係中共故意放水,
等佢地去到外國出醜,比人
睇清佢地真面目?
雖然黃雀行動香港人都捐左唔少,
據聞用大飛逃忙,但中共要喺境內
捉人有幾難?唔通好似下圖咁?

附件

827229A9-699F-461A-9EC6-44AA14062D4B.jpeg(145.14 KB)

1E46BD75-7F40-4CF3-9205-98C5CE01449B.jpeg(53.21 KB)

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-3-25 07:48 PM 發表
會唔會係中共故意放水,
睇清佢地真面目?
捉人有幾難?唔通好似下圖咁? ...
個陣時有特刊話佢地袋咗啲錢走

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-3-25 19:48 發表
會唔會係中共故意放水,
睇清佢地真面目?
因為天有眼
將來會滅支那中共

引用:
原帖由 DareDandy 於 2019-3-25 08:35 PM 發表

因為天有眼
將來會滅支那中共
阿哥哥仔,
仲講呢啲有冇覺得好撚悶。

你都識講當年哪,即係幾多年前

引用:
原帖由 黃老邪 於 2019-3-25 08:40 PM 發表

阿哥哥仔,
仲講呢啲有冇覺得好撚悶。
佢哋唔會覺悶。有時喺街邊會見到啲阿伯,衣衫襤褸, 披頭散髮 , 目光呆滯 ,喺個路口行嚟行去, 喃喃自語咁就係講住呢啲嘢。

現實D講啦,果時大陸政府的管治沒有現在這麼強,沒有現在的大數據,沒有現在全國數億的cctv, 沒有現在的全國實名制,係容易走得甩。

引用:
原帖由 DareDandy 於 2019-3-25 08:35 PM 發表

因為天有眼
將來會滅支那中共
將來你慢慢等啦,而家中共就打壓港獨,監躉要坐六年先,港共滅廢青先喎。

大飛

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-3-25 08:50 PM 發表

將來你慢慢等啦,而家中共就打壓港獨,監躉要坐六年先,港共滅廢青先喎。
乜同你個網名一樣,你一定有先見之明

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-3-25 07:48 PM 發表
會唔會係中共故意放水,
睇清佢地真面目?
當年冇cam。

林子健冇話你知? 佢哋係替身假扮嘅

引用:
原帖由 安迪2000 於 2019-3-25 08:50 PM 發表
現實D講啦,果時大陸政府的管治沒有現在這麼強,沒有現在的大數據,沒有現在全國數億的cctv, 沒有現在的全國實名制,係容易走得甩。
你當公安流啊!個幾條友一早揸美綠卡,安排好逃亡路線!

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-25 08:18 PM 發表

個陣時有特刊話佢地袋咗啲錢走
李桌仁親口承認係北京飯店派幾十萬人仔俾民運人士著草

引用:

因為天有眼
將來會滅支那中共
日日上網叫下口號,你仲識做乜?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]