• 瀏覽: 30,590
  • 回覆: 211
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 fileefeinei 於 2019-3-25 11:35 PM 發表

我只係奇怪 細路仔都知 街外人無啦啦對自己好實有影轟
仲會有人信鬼佬會真心想中國好 真係吹撚漲
老爸家中虐兒,殺了細佬,必須追究。有鄰居救走了亞哥,倖免於難。你可懷疑救人的別有用心,那是別話。重點是,虐兒罪犯,仍須追究。

當年,氣憤難平,今日,先知 on 9 ,會有幾多人反省。歴史話比你聽,鬼佬,冇個好人

引用:
原帖由 liberale 於 2019-3-25 11:36 PM 發表

出動國防軍首都大街殺平民,世界各地媒體廣泛報導。
乜而家又大街,唔係天安門嗱
當年全世界在電視上看到的新聞片段,都是一隊沒有武器的新兵列隊進入天安門廣場分隔學生,被學生指罵和襲擊,
後來戒嚴的片段,都是軍隊相方對陣時的防守陣式,或者軍隊調動,完全沒有理會示威者,這點不斷引起當時旁述的記者疑惑,
木犀地那些大規模平暴,也就是西方所說的屠殺,都是一星期後才由中國政府說出來的,
西方媒體事後老作甚麼屠殺,就信到十足,多年來不斷翻出來的事實證據就視而不見,果然忠心

畀咗一嚿水

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-3-25 09:05 PM 發表
林子健冇話你知? 佢哋係替身假扮嘅
哈哈

通常死嗰D係冇錢收的儍仔!

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-3-25 07:48 PM 發表
會唔會係中共故意放水,
等佢地去到外國出醜,比人
睇清佢地真面目?
雖然黃雀行動香港人都捐左唔少,
據聞用大飛逃忙,但中共要喺境內
捉人有幾難?唔通好似下圖咁? ...
這個世界只要有錢是可搞掂任何嘢的😏😏😏😏😏

引用:
原帖由 kingking99 於 2019-3-26 12:00 AM 發表

乜而家又大街,唔係天安門嗱
當年全世界在電視上看到的新聞片段,都是一隊沒有武器的新兵列隊進入天安門廣場分隔學生,被學生指罵和襲擊,
後來戒嚴的片段,都是軍隊相方對陣時的防守陣式,或者軍隊調動,完全沒有理會示威者,這點不斷引起當時旁述的記者疑惑,
木犀地那些大規模平暴,也就是西方所說的屠殺,都是一星期後才由中國政府說出來的,
西方媒體事後老作甚麼屠殺,就信到十足,多年來不斷翻出來的事 ...
https://blog.boxun.com/hero/64/52_1.shtml

引用:
原帖由 bossini888 於 2019-3-25 09:51 PM 發表
咁,李呃人,果陣時,係咩角色?
會計,再做押款員,但係係監守自盜

傳聞通過賄賂, 柴玲藏在警察局裡面,  到達香港後, 美國安排柴玲飛往美國.

今年三十週年
會點悼念呢

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-3-25 10:18 PM 發表

柴玲話唔想自己流血,要去外地,延續民運

結果呢?食洋腸
食飽飽, 肥到成隻豬咁

王丹叫學生撤退
美國佬即換人換上柴玲
柴玲話要「流血」
啱晒美國佬胃口

引用:
原帖由 bossini888 於 2019-3-25 11:49 PM 發表
當年,氣憤難平,今日,先知 on 9 ,會有幾多人反省。歴史話比你聽,鬼佬,冇個好人
冇人會認當年 on9
唯有死撐