• 瀏覽: 30,484
  • 回覆: 211
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 liberale 於 2019-3-25 11:06 PM 發表

人哋知道屠殺是醜聞。中國呢中國正式唔知醜️記者有乜下埸有冇調查有冇審訊

//...由美國記者西莫·赫許所揭發,1969年11月12日《紐約客》雜誌刊出屠殺醜聞,導致美國境內反戰情緒高漲,國際社會譁然,一致以「道德破產」加以責難。記者西莫·赫許於1970年獲得普利茲國際報導獎。

1971年3月31日,美國軍事法庭因美國陸軍中尉威廉·凱利下令開 ...
醜得過做漢奸

引用:
原帖由 liberale 於 2019-3-25 10:53 PM 發表
六四屠城,共匪喪盡天良,舉世哀憤。
外國救中國人學生脫離共匪魔掌,比中國政府更愛中國人,萬分諷刺。
屠城....即係死左幾多人?有證據?定係9up?

引用:
原帖由 916430 於 2019-3-25 11:10 PM 發表

冇錯啦!搞得呢啲嘢,冇錢冇後路…有鬼人搞咩,死嗰D卒仔
同黑社會一樣
但冇安家費

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-3-25 11:18 PM 發表

佢仲話留底咗成千萬添
好彩我當年一個仙都冇捐

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-3-25 11:12 PM 發表

咪斷章取義,收埋下一句先得㗎!
1971年3月31日,美國軍事法庭因美國陸軍中尉威廉·凱利下令開火而判處其終生監禁,但後來只服刑軟禁三年半。另有25人面臨起訴,但全都無罪釋放。 ...
至少好過中國。人哋至少有承認、有調查、有審訊。中國連記者都拉。

引用:
原帖由 bbfc5586 於 2019-3-25 11:21 PM 發表

醜得過做漢奸
中共引德國共產主義入關,最是漢奸。

引用:
原帖由 fileefeinei 於 2019-3-25 11:22 PM 發表

當年係恐怖襲擊佔領廣場
係一場反恐戰

引用:
原帖由 liberale 於 2019-3-25 11:26 PM 發表

至少好過中國。人哋至少有承認、有調查、有審訊。中國連記者都拉。
沙地記者連條屍都冇埋 然後呢?

引用:
原帖由 liberale 於 2019-3-25 11:26 PM 發表

相信已經做曬,當年放走犯人的,應該已經放番出來了?

引用:

當年係有調查、有審訊反動份子

引用:
原帖由 fileefeinei 於 2019-3-25 11:28 PM 發表

算把啦
幻覺呢啫

引用:
原帖由 bbfc5586 於 2019-3-25 11:30 PM 發表

算把啦
幻覺呢啫
我只係奇怪 細路仔都知 街外人無啦啦對自己好實有影轟
仲會有人信鬼佬會真心想中國好 真係吹撚漲

引用:
原帖由 fileefeinei 於 2019-3-25 11:22 PM 發表

出動國防軍首都大街殺平民,世界各地媒體廣泛報導。

引用:
原帖由 fileefeinei 於 2019-3-25 11:35 PM 發表

我只係奇怪 細路仔都知 街外人無啦啦對自己好實有影轟
仲會有人信鬼佬會真心想中國好 真係吹撚漲
算啦
小朋友唔識世界

引用:
原帖由 fileefeinei 於 2019-3-25 11:28 PM 發表

殺記者當然是極嚴重罪行。拉記者也是非法。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]