• 瀏覽: 21,413
  • 回覆: 310
  • 追帖: 4
+9
引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2019-3-25 04:13 PM 發表
我們應該相信法棺大人的辯護技巧,所以峯峯一定無罪釋放兼得堂費。
又可以賴律政司告錯罪
應該告非禮罪嘛

引用:
原帖由 飯盒人生 於 2019-3-25 04:14 PM 發表

好叻呀你
加油啦,大家都要努力。
許智峯做咁多野都係為民主,就算犯咗法,都係為民主,個官都會感動。

嘥錢!法官最大

引用:
原帖由 badhotdog 於 2019-3-25 04:11 PM 發表
有晒片,咁都唔認罪
三文治果單都有片

呢單應該一樣咁判
佢目標係手機,唔係你呀EO大嬸
如果律正屍告佢襲擊手機就一定入罪,唔明點解告襲擊女EO

抽晒水喎

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-3-25 02:35 PM 發表
民主黨立法會議員兼中西區區議員許智峯,於去年4月在立法會大樓內,涉嫌奪去保安局女行政主任手中的手提電話,被他事後控普通襲...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190325/photo/bkn-20190325110404055-0325_00822_001_01b.jpg?20190325134458

智蟑瘋?戇鳩冇極限~犯民特色,人蠢冇藥醫!

新聞來源連 ...
佢要既野你吾俾就是罪,這就是民主

原來民主就係一人一票選左呢d 不撚知所謂既議員出黎

會否用袋住先辯護?

引用:
原帖由 e5432whm 於 2019-3-25 02:48 PM 發表
狗宮宣佈罪名不成立, 退堂
大眾市民都知實判無罪。
法律呢啲嘢小市民只能識,法律呢啲野我哋識條鐵咩😗😂

條低b仔可能打聽到條女EO有自拍鮑魚相,諗住步步進迫挑逗女EO!點L知又搶錯阿公手機,白費心機!

哈哈, 圍晒飛個莊先決定開大定開細
引用:
原帖由 小骨仔 於 2019-3-25 04:20 PM 發表

三文治果單都有片

呢單應該一樣咁判
佢目標係手機,唔係你呀EO大嬸
如果律正屍告佢襲擊手機就一定入罪,唔明點解告襲擊女EO

實情是咁.
許智峯行過走廊, 見到條女咁索. 走去豆下佢. 問手上乜野黎. 條女唔答. 機會嚟啊飛雲. 唔答就搶, 先搶紙, hi 一下先, 正. 條女反攻, 想搶回紙, 波波 hi 埋黎, 正正. hi 左幾下條女縮. 許就黎一個熊抱搶手機. 其間un 下 un 下. un 左兩三秒. 正正正. 搶完後, 頂唔順, 跑入厠所出埋火

現今香港有黃官同殘廢讓員罩住無事既,一定無罪釋放,算個女取員唔好彩喇。

引用:
原帖由 打9棒 於 2019-3-25 04:36 PM 發表
實情是咁.
許智峯行過走廊, 見到條女咁索. 走去豆下佢. 問手上乜野黎. 條女唔答. 機會嚟啊飛雲. 唔答就搶, 先搶紙, hi 一下先, 正. 條女反攻, 想搶回紙, 波波 hi 埋黎, 正正. hi 左幾下條女縮. 許就黎一個熊抱搶手機. 其間un 下 un 下. un 左兩三秒. 正正正. 搶完後, 頂唔順, 跑入厠所出埋火 ...
師兄轉貼成人版嘛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]