• 瀏覽: 22,330
  • 回覆: 202
+5
抽水9
正L樣

悲劇城市

引用:
原帖由 1968HK 於 2019-3-25 11:12 AM 發表
近來多左上吊,少左BBQ😓
局長話要減碳排放

關咩大陸事?
貧富懸殊,剩係得香港,大馬,印度,泰國,你估唔嫌重咩?問題出在哪?香港人轉唔到型了!
以前工廠轉飲食,服務,金融,而家呢?金融全部要牌,地產有要牌,揸貨車要牌,揸van要牌,考牌而麼?不算太難,但要讀,要俾唔少錢,再培訓得唔得?冇話唔得,但未必個個肯!培訓完又未必個個做,政府唔見有檢討過呢啲有關政策!

香港兩個賭場,不一定要玩。。。咸魚白菜也好好味。。揾少D就自己煮,反而更健康。。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-25 11:07 AM 發表
香港仔有人上吊亡。上午6時21分,警方接獲途人報案,表示一名男子於香港仔華富邨華康樓附近一個公園以尼龍繩上吊。消防到場解下男子,當場證實死亡,警方現場檢獲遺書。

每日都有人,自尋短見,社會已爆,但赤共政府詐睇唔見,依舊劃餅充腸,日 ...
可能人哋就係爭民主專制獨裁壟斷了大氣電波。製造咗社會分化。

無阻香港高官繼續高興開酒會

個個月出幾十萬

BBQ 係咪吾辛苦架

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-25 11:07 AM 發表
香港仔有人上吊亡。上午6時21分,警方接獲途人報案,表示一名男子於香港仔華富邨華康樓附近一個公園以尼龍繩上吊。消防到場解下男子,當場證實死亡,警方現場檢獲遺書。

每日都有人,自尋短見,社會已爆,但赤共政府詐睇唔見,依舊劃餅充腸,日 ...
傻雞樓主!!!我人工萬零蚊,欠債百幾萬,我仲生存緊
又話社會已爆,樓主仲系呢個世界上嘅??

引用:

冇必要咁講野呀化?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-3-25 11:10 AM 發表
又嚟抽死人政治水???

涼薄到咁???

黃人本色,總之係政府/中共錯

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]