• 瀏覽: 9,218
  • 回覆: 43
+5
李永達話從前港英政治部官員得知
中共以單程証派共產黨員滲透香港

但明知係咁,民主黨仲成功爭取到單程証限額加倍到每曰150人
即係增加中共間諜人數

你話民主黨仲唔係鬼!?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-3-25 08:52 AM 發表
李永達話從前港英政治部官員得知
中共以單程証派共產黨員滲透香港

但明知係咁,民主黨仲成功爭取到單程証限額加倍到每曰150人
即係增加中共間諜人數

你話民主黨仲唔係鬼!? ...
你洩露了國家機密

今時今日
李永達仲係唔係
民主黨黨員 …

當日成班民主黨走入中聯辦傾乜7?無人知!投共?

就林子健事件論,民主黨開頭雷聲大又高調開記者召待會,最後全部做晒縮頭烏龜,依家連人影都無埋,全無義氣放棄資深黨友,民主黨不提也罷

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2019-3-25 09:17 AM 發表

你洩露了國家機密
OMG

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-25 09:21 AM 發表

明顯系fake news。40個甘多。作都唔好作甘多。
學左毒果思維 作到大一大 博班傻仔信

就好似七一遊行, 六四晚會 有邊次唔作多十倍?

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-3-25 11:24 AM 發表
就林子健事件論,民主黨開頭雷聲大又高調開記者召待會,最後全部做晒縮頭烏龜,依家連人影都無埋,全無義氣放棄資深黨友,民主黨不提也罷
好想一巴摑翻正個歪咀

引用:
原帖由 hermanqk 於 2019-3-25 10:54 AM 發表
今時今日
李永達仲係唔係
民主黨黨員 …
咁佢當日都一定係民主黨既

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-3-25 11:24 AM 發表
9473476 ...
呢一單用D咁核突既手法屈大陸
一定係為左突顯民主派虛偽
陰謀論: 民主黨係鬼!

唯一肯定的是
泛民有好多鬼

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-25 09:21 AM 發表

明顯系fake news。40個甘多。作都唔好作甘多。
毒果有邊日唔作文?還記得李永達 李卓人 一人一袋銀紙喺肥佬喺屋企離開嗎?

咁你地仲唔投民主黨....佢地係幫緊中央

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]