• 瀏覽: 16,171
  • 回覆: 248
  • 追帖: 1
+22
引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-3-25 07:11 AM 發表

唔該你針對題目討論, 唔好九唔搭八, 搞到維穩費愈來愈高
維穩費高啲唔好咩?定係你好耐冇加過維穩費呀?

引用:
原帖由 hoishui 於 2019-3-25 07:43 AM 發表
李永達死咗?點解寫回億錄?資料由法輪邪功提供?
駛乜髮輪功提供,作咪得囉,反正都係引述權威人士,㸃寫都得,又唔駛負責,好駛好用!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-3-25 06:30 AM 發表
李永達在回憶錄中,除引述權威人士披露中共透過單程證滲透21至29萬地下黨員到港,更披露一名殖民地時代高官透露,早在香港回歸之前,中共早已在港府內安插地下黨員,尤其是紀律部隊,部份人今天相信已升至不同紀律部隊的領導層。熟悉保安事務的民主黨涂謹申同意李的說法,指中共重視政權的安全和穩定,自然重視紀律部隊...

https://static.appledaily.hk/images/apple-pho ...
"更披露一名殖民地時代高官透露,早在香港回歸之前,中共早已在港府內安插地下黨員,尤其是紀律部隊"

呢個殖民地時代高官有無講點解英國咁衰,當年唔阻止,又唔公報? 係咪幫恐?

咁壹仔,各大學主會,民主政黨有幾多地下黨員?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-3-25 04:04 PM 發表

毒佬出毒書, 犯民痴又痴
買兩份蘋果嘅維權人士:幾時有網上足本開放

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-3-26 01:41 PM 發表

買兩份蘋果嘅維權人士:幾時有網上足本開放
正常中國人賺個不亦樂乎, 維權人士貼錢賣國, 烏呼哀栽

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-3-26 04:20 PM 發表

正常中國人賺個不亦樂乎, 維權人士貼錢賣國, 烏呼哀栽
蘋果都變網版,買資產,有幾人要貼錢可想而知

同道理,以後咩公司都唔好請黃絲了,俾人話滲透架

那又如何?
驚既就快很 d 移民去台灣啦!
保證呢 d 移民台灣既人,一定都可能有好大機會會有共黨黨員,去滲透入台灣。

警隊+消防+海關+入境處,總人數都唔過 6萬人
就算全香港公務員總數都係17萬人

安插29萬人? 

當年警察部入職要查三代. 仲有間牒組織政治部. 回歸前就可以安插共黨入紀律部隊? 你估入國民黨咩?

引用:
原帖由 無盡回收的主題 於 2019-3-27 05:07 PM 發表
警隊+消防+海關+入境處,總人數都唔過 6萬人
就算全香港公務員總數都係17萬人

安插29萬人?
點解唔得,退黨都就嚟有四億啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]