• 瀏覽: 21,697
  • 回覆: 359
  • 追帖: 3
+21
只有新界原居民,才是真香港人,其他全部都係共匪和英犬,哈!

當年就係呢班為咗新移民選票嘅權威人士

搞政治..香港呢班邊夠內地來..

Support

如果你話共產黨冇透過單程證名額派人滲透香港,反而令人難以置信。

嘩!好爆呀!

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2019-3-25 05:35 AM 發表
當年就係呢班為咗新移民選票嘅權威人士

泛民真心為基層:保雙非,護外傭,增綜援,助團聚,香港全靠泛民!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-3-25 05:06 AM 發表
【本報訊】佔中九子案下月9日宣判,作為九子之一的民主黨李永達或被判處入獄,他把握仍然自由的時間撰寫回憶錄,披露從政以來經歷過的人與事,以及對民主派未來路向作一個階段性總結。李永達這本《判刑前的沉思》回憶錄內藏一些以往從未公開的秘聞,本報將一連兩日率先報道,並由李永達親自講述選擇這個時候公開的原因。

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/ ...
其實我又覺得冇這麼誇張對於在這個世代的人任何嘢都可以買的年代只要你有充足的資金就會得到你所需要的物品😎😎😎😎😎

引用:
原帖由 atkatk002 於 2019-3-25 05:55 AM 發表

泛民真心為基層:保雙非,護外傭,增綜援,助團聚,香港全靠泛民!
增綜援 
no 1

呢單同林子健被強力部門擄走有得揮,快啲開記招啦!

引用:
原帖由 atkatk002 於 2019-3-25 05:55 AM 發表

增假難民No.1

引述 “……作文……”,傳“……又係作文……”。不用證據,想點作就點作!

監躉,煩

成日吹到國安到香港捉人,但你地班大漢奸仲日日可以9吹?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]