• 瀏覽: 12,377
  • 回覆: 111
+15
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-25 06:00 AM 發表

基本上尊重下d科研人員,而價格又合理既,都會買三叔。
三腥打手

三星打手日日起機

利申:而家用緊三星。
但華為部摺機確實靚仔過三星,三星個部設計有d老土,個價應該跌得好快。

萬幾蚊部手機有何特別之處 浪費彈藥 有 新科技先至出嚟講 宜家電視機咁大部都可以卷埋呢行 部手機摺得嚟又厚 唔值

The Samsung Galaxy Fold has a huge ugly crease in the middle of the display

等睇d 護主狗出來吠

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-3-25 08:09 AM 發表

其實而家香港人換機咁密,用到兩三年嗎?
玩無一年,機未壞電池都打柴
護主唔係咁護既
我部mate10, 初出即買,用到而家仲係咁高效,想換
機都冇借口,至於你話舊電打柴?iphone and 3 縮就肯定會既。

引用:
原帖由 攻民孽畜羊鱷橋 於 2019-3-25 07:40 AM 發表
摺機設計,注定失敗!
尊重科技人員, 在家中做鍵盤戰士一定成功

引用:
原帖由 ecwce 於 2019-3-25 04:20 AM 發表
Samsung Galaxy Fold 摺屏手機將於 4 月 26 日,但從近日流出的「上手試」影片所見,它摺屏中央確實有明顯摺痕。雖然不至於非常難看的皺摺紋,Galaxy Fold 主屏在完全伸展時,中央摺合位置仍算是平滑,但與部分用家所預期不同。該影片亦引發外界摺合位置,壽命及耐用度的疑問。
https://resource01.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/ ...
用三叔要求耐用?笑死

陰公豬,揾智障買囉,根本發佈會唔敢比人近看,已經心知肚明,全心行騙。

Samsung啲手機終於都捨得摺埋。

哩d新機大家都系睇下好啦, 不論邊個牌子,技術都未成熟。過多兩三代先啦。

引用:
原帖由 kenwong131415 於 2019-3-25 08:47 發表

用三叔要求耐用?笑死
唔通三腥機當避孕套咁, 用完即棄?笑死

同華為部摺機放埋一齊,三叔呢部似玩具。單畫面縮水超細,機邊又包勁膠,厚過腿蛋治。

三星又好, 華為又好, 我都支持, 只要唔係仆*蘋果就ok

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]