• 瀏覽: 27,381
  • 回覆: 132
  • 追帖: 12
邊個系producer, who is  director...?

呢個傻仔有豬格拿嘔尸卡男豬腳獎,我想用釘釘0巨塊面,等0巨毛面見0巨啊媽

引用:
原帖由 裝修佬亞四 於 2019-3-24 10:10 PM 發表
我睇完,真係笑死我。條傻子健真係有病。印象中佢老婆都冇出嚟做証人話返嚟見到佢大腿有釘,但冇叫佢去急症,是嗎?
如果係法庭俾假證供,重大罪過釘書機。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-24 07:16 PM 發表

信不信由你,釘子健最終無罪或者判得好輕。輕到你唔信。
認同

引用:
原帖由 INVOY 於 2019-3-24 05:40 PM 發表
精彩,睇到第二PART,我以為肥佬頂唔順要走……估唔到仲有後面的蕭SIR親手篤爆,肥仔健你都幾好野,臉都唔紅下

https://www.youtube.com/watch?v=36kilZ-Y87Q ...
豬仔健話自己講大話喎!佢同佢老母有乜回應

影袞哂讀神學既人

白痴釘子健, 肯定可以入耶魯

其實D人咁唔鍾意大陸,咪走囉。不停砌大陸生豬肉,不停説謊,不反省,又係所謂教徙,真係好可悲及可惡!再者,大家又會見識到好多政客的無恥及卑鄙手段!

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-3-24 08:07 PM 發表
釘子健真係世紀硬膠仔~

話人哋(國安)可以除咗佢啲衫就可以搵人扮佢~
咁佢當初又唔講人哋有除佢啲衫褲?
國安一早想做佢,先找來合適臉容的特工,再假以時日摧谷身形丶訓練腳法。
做野當天,為特工著上一様的衫褲鞋襪,通街走。

4個成年人一齊坐後排,仲可以出拳打豬仔健"暈Jan"

送佢去青山啦!

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-24 19:16 發表

信不信由你,釘子健最終無罪或者判得好輕。輕到你唔信。
我信
包生個姪女打警察都不用坐牢就知香港法律幾咁「公正」

引用:
原帖由 清晨含情的馬 於 2019-3-24 10:16 PM 發表

這就是美國偉大之處
所以美國槍擊案會永無休止

記招後,傳媒很快配合,説咸美頓街離西九有多近。

事實上,揸車去槍會山軍營條路仲好行,隔離就係解故軍駐港醫院。果度行刑、割腎丶再溶屍仲得。事後,軍車掉去新界路邊,包冇 road block 敢查車。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]