• 瀏覽: 72,972
  • 回覆: 402
  • 追帖: 5
+8
引用:
原帖由 機械佬 於 2019-3-24 04:56 PM 發表

悶聲發大財

其實好多年前 vivo + oppo + oneplus 已經超過 huawei + honor 

槍打出頭鳥,bbk 低調賺錢的確係襟撈d, 有勞 huawei 頂住外國的攻擊了
華為5G設備要賣去國際,無得唔出頭了。

引用:
原帖由 o2mini 於 2019-3-24 04:13 PM 發表
http://5b0988e595225.cdn.sohucs.com/images/20190324/2ad64e1878d540de955061cd31cec428.jpeg
智慧手機在我們的日常生活中扮演著非常重要的角色,隨著高新科技的快速迭代更新,智慧手機更新換代的速度也在不斷提升。目前,國內手機市場上的智慧手機品牌琳琅滿目,眾多手機廠商使出渾身解數,只為在競爭激烈的智慧手機市場爭得一席 ...
摟住,不是樓主,因為你摟吊。
3,4 都系華為。蘋果轉帖員,有空多讀書。傻hai

大陸周圍都見到頭兩位嘅廣告

步步高有在深圳上市

Vivo oppo同一個老闆佔左半壁江山

乜唔係平機滲透率先高?蘋果喺內地唔係人人買得起

外國嘅手機市佔率只係得返十個percent
曾幾何時要風得風要雨得雨
而家喺中國收曬檔

引用:
原帖由 j.o.lai 於 2019-3-24 16:43 發表

妖,honor 咪即係華為!
仇中L咁都可以起機
智障黃絲廢柴識條鐵

呢個結果真係令人意想不到

引用:
原帖由 hkpeng 於 2019-3-24 05:15 PM 發表

他說過他和家人有用蘋果產品,現在唔知。
所有員工都要用,將所有使用好壞感覺都要報告比公司集中分析。

引用:
原帖由 遊鯤 於 2019-3-24 04:36 PM 發表
Lenovo去咗邊?
Lenovo品質唔得,早幾年做衰嗰牌子。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-24 05:28 PM 發表

華為呢d下流賤格既企業,做乜都救唔返,睇下共產黨有幾多錢燒,燒到咁上下群眾就會忍唔住推翻共產黨政權。

華為隨時累死埋共產黨
唉!!!

Vivo 有雙mon 手機,其他牌子未見到有

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]