• 瀏覽: 35,987
  • 回覆: 102
+2
引用:
原帖由 catcloud 於 2019-3-24 02:32 PM 發表
不育可謂「男人最痛」,但摩洛哥一名男子更遭受雙重打擊,他近日去做例行健康檢查時,發現自己不孕,精液中根本沒精子,更令人震驚的是他和結婚35年的妻子,育有9名孩子,他驚覺被戴綠帽後,氣得怒告妻子通姦。

https://cdn.hk01.com/media/article/180766/thumbnail/ea4eb20de0e50075186be4f56fca1286.jpg

該名男子是一名教授 ...
佢有冇搞清楚,
係俾化驗所呃?
定係俾老婆呃?

以前有精蟲依家冇唔得咩 

引用:
原帖由 神行客 於 2019-3-24 03:12 PM 發表
錯!!!
一定係神跡
耶穌都係咁樣出咗世,都唔知邊個係老豆。

俾綠帽笠九次, 做男人做到咁都真係

可能來自9個唔同嘅姓氏

引用:
原帖由 catcloud 於 2019-3-24 02:32 PM 發表
不育可謂「男人最痛」,但摩洛哥一名男子更遭受雙重打擊,他近日去做例行健康檢查時,發現自己不孕,精液中根本沒精子,更令人震驚的是他和結婚35年的妻子,育有9名孩子,他驚覺被戴綠帽後,氣得怒告妻子通姦。

好簡單,驗DNA就知la.

9頂帽。。。

係愛呀

引用:

https://cdn.hk01.com/media/article/180766/thumbnail/ea4eb20de0e50075186be4f56fca1286.jpg

西人對呢d好閒

笑到唔知講咩好!

有黑有白應該高興才對,証明佢老婆仲有吸引力!

只係講男人體檢,有冇驗過DNA先,會唔會搞一大輪,跟住又話係個醫生出錯,其實佢生育能力正常?

引用:
原帖由 神行客 於 2019-3-24 03:12 PM 發表
錯!!!
一定係神跡
聖母復活

引用:
原帖由 YYOOWW 於 2019-3-24 03:22 PM 發表
講真,其妻對他不錯.
外面有很多男人,還跟他35年都未跟佬走.
因為佢收入高又七下七下

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2019-3-24 03:56 PM 發表

最後果個係味叫大喊十?
就是教授

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]