• 瀏覽: 25,939
  • 回覆: 273
+7
台灣打手出沒注意

引用:
原帖由 SayingLoveU 於 2019-3-24 05:42 PM 發表
成日作故仔的光榮?
你說說你認為 梁振英值得什麼檔次。

支持apple daily

淨係報紙無用,要講埋手機app 有咩廣告

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-24 04:01 PM 發表
支持蘋果日報,我每日必睇蘋果日報,睇咗蘋果日報先會知道大陸啲衰嘢,中共點樣殘害自己人民,點樣禍害地球港共官員點樣無恥
得你支持有L用,香港絕大部分人極憎毒果

引用:
原帖由 krolik 於 2019-3-24 05:44 PM 發表
台灣打手出沒注意
尼道有好多,語氣同一般香港人有分別,書面語,但用台灣詞。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 24/3/2019 05:47 PM 發表

你說說你認為 梁振英值得什麼檔次。
全國政協 vs 地區報紙,你話呢

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-24 04:01 PM 發表
支持蘋果日報,我每日必睇蘋果日報,睇咗蘋果日報先會知道大陸啲衰嘢,中共點樣殘害自己人民,點樣禍害地球港共官員點樣無恥
其實大紀元日報更適合閣下而且免費

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-3-24 03:31 PM 發表
要講蘋果最光榮嘅事跡,一定係陳建康假新聞事件了
老婆仔女跳樓死,記者仲俾$佢叫雞,咁利害係班仆街先諗倒。。。。。。。。。。。

引用:
唔駛咁麻煩,自己幻想吓就得啦,又慳啲錢,橫掂都係作!

老美總統日日都社交網站,咁平民百姓係咪唔俾用?。。。。。。。。。。。。。。只回樓主一段,費事俾人話幫手推貼

點解我睇唔明你想表達啲乜

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2019-3-24 03:39 PM 發表
日日睇平果,慢慢低b咗。
還有,用台灣新聞的cap圖當港聞用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]