• 瀏覽: 23,587
  • 回覆: 454
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-25 08:06 PM 發表

事實證明我的確話大陸人,你要對號入座,真係唔關我事
事實上你係對我講唔係對其他人講!
扣分啫!

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-25 09:02 AM 發表

汪精衛都敢講我國?你認為我國人民會接受呢種賣國賊咩?
汪精衛咪又係兩頭蛇,同「愛國人士」一樣口中大叫「愛國」但又投敵

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-25 08:03 PM 發表

唔同,我大你就係我大你~~~~正如大家睇到你話處等如署~
事實上我一早已話咗你知,在港英時代,就係叫水務處。有圖有真相。我真希望d大陸人去萬宜水庫睇下

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-25 08:08 PM 發表

事實上你係對我講唔係對其他人講!
扣分啫!
你對號入座,唔關我事。我明明係話大陸人

你都對我講汪精偉架,唔通我話你謾罵咩,好唔make sense 架,版主係有識之士,識分架

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-25 08:16 PM 發表

你對號入座,唔關我事。我明明係話大陸人

你都對我講汪精偉架,唔通我話你謾罵咩,好唔make sense 架,版主係有識之士,識分架

閣下全心針對意圖挑起罵戰,已投訴。。。。

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-3-24 11:37 AM 發表
之前死吹爛吹華為係全世界最好嘅手機,結果連個公主都係用生果,你哋就話有錢人先用生果(之前你哋話有有錢就用華為),試下生果有無後門(要試竟然用晒成套apple系列),甚至話佢係華為首席蘋果手機研究員(華為公主要研究apple?),好心死撐都唔好咁核突啦 ...
知己知彼,百戰百勝,咁嘅道理,白痴係唔會明嘅!

她用iphone 7,代表什麼?

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-3-24 11:37 AM 發表
之前死吹爛吹華為係全世界最好嘅手機,結果連個公主都係用生果,你哋就話有錢人先用生果(之前你哋話有有錢就用華為),試下生果有無後門(要試竟然用晒成套apple系列),甚至話佢係華為首席蘋果手機研究員(華為公主要研究apple?),好心死撐都唔好咁核突啦 ...
孟小姐用乜牌子與你無關係,你咁關心佢,我叫佢比隻西你奶好唔好?

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-24 12:08 PM 發表
天天飲東江水,食大陸菜。。。叫反中忍情何以堪。。。。
買東江水係好明顯的私相授受 結果要將多出來的水倒落海 市民根本無得揀 其實靠水塘、海水化淡 足夠香港用 無奈要賄賂收錢無計

引用:
原帖由 wu0919 於 2019-3-25 10:18 PM 發表

買東江水係好明顯的私相授受 結果要將多出來的水倒落海 市民根本無得揀 其實靠水塘、海水化淡 足夠香港用 無奈要賄賂收錢無計
咁就請用海水化淡。。。。其他都是空言。

引用:
原帖由 大口窮奇 於 2019-3-24 01:41 PM 發表

你係邊間車企高層??唔係呀麻!咁你有十個牌子車都無問題啦?
請千萬水軍日日超蘋果越三星,自己高管一野自宮。
真係俾人見到高度啦
絕對同意師兄所言。Toyota社長又怎會揸 BMW呢。

iphone 係最大對手, 更係用佢喇,  唔係點知有乜值得抄嘅地方。Apple D高層都每人有部華為啦。

引用:
原帖由 wu0919 於 2019-3-25 10:18 PM 發表

原來係港英時期嘅決定係來自私相授受。

身體是最誠實 

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-3-24 11:42 AM 發表

唔好話冇證據作出嚟啦
用什麼東西是個人自由,沒有討論價值,這只能證明中國有個人自由.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]