• 瀏覽: 11,099
  • 回覆: 280
+6
大陸人 口講愛國 個個揾護照走

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-24 05:29 PM 發表

口咩號呀,用綠屏次貨呢單野,仲未同華為計。
其實當年生果4天線門單野咪一樣咁仆街!解決方法你記唔記係咩?

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-3-24 04:51 PM 發表

有用喎
孟晚舟當時只擁有一款華為產品,是Mate 20 RS Porsche Design智能手機。

同埋華為主力係做網絡設備,咁孟晚舟要check過邊個電訊商係用華為設備先打得電話上得網咩?話要咪低能囉。 ...
有呀,所以我先話主力用蘋果產品,否則我話只用
網絡設備冇得揀,亦都冇人要咁苛刻(呢個條件你加落去),不過notebook同pad有得揀佢都揀蘋果...

這能說明什麽呢?

香港那些最反內地、最反中國的人,也最愛用中國商品!

即使是台獨頭子之一的蘇貞昌,他喊口號反對中國內地電視劇,但是他經常引用中國內地電視劇的台詞!

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-24 12:24 AM 發表
在加拿大被捕的華為「太子女」孟晚舟正面對引渡到美國的聆訊,當地傳媒報道,最新一份法庭文件顯示孟晚舟被捕時,身上有多部華為主要對手蘋果公司的產品,例如iPhone 7 Plus,MacBook Air和iPad Pro。與此相對,孟晚舟當時只擁有一款華為產品,是Mate 20 RS Porsche Design智能手機。

乜「愛國人士」咁中意用西人國家產品:smile ...
唔信,除非舟舟親口承認

引用:
原帖由 kchaha 於 2019-3-24 05:35 PM 發表

有呀,所以我先話主力用蘋果產品,否則我話只用
網絡設備冇得揀,亦都冇人要咁苛刻(呢個條件你加落去),不過notebook同pad有得揀佢都揀蘋果...
要佢只可用華為一樣係苛刻。麥當努CFO都唔會一日三餐麥當努啦,係話?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]